ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Απούσα από την κλιματική σύνοδο COP26 η βασίλισσα Ελισάβετ και οι ανησυχίες εντείνονται

Παρά τους προβληματισμούς, η βασίλισσα εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά την είσοδό της στο νοσοκομείο

newsroom must

Η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ δε θα παραστεί τελικά στην έναρξη της μεγάλης κλιματικής συνόδου COP26 στη Γλασκώβη την ερχόμενη εβδομάδα και το γεγονός, προκαλεί ανησυχίες σχετικά με την υγεία της.

Πιο συγκεκριμένα, η βρετανίδα μονάρχης φέρεται να αποφάσισε να μην συμμετέχει ώστε να ξεκουραστεί όπως της πρότιναν οι γιατροί. «Έπειτα από μια σύσταση που της δόθηκε να ξεκουραστεί, η βασίλισσα θα αναλαμβάνει ήπια καθήκοντα στο κάστρο του Ουίνδσορ. Η μεγαλειότητά της αποφάσισε δυστυχώς να μην μεταβεί στη Γλασκόβη για να παραστεί στη δεξίωση της COP26 τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου» έγραψε σε ανακοίνωσή του το παλάτι.

Πηγή από το παλάτι τόνισε πως η απόφαση να μην παραστεί στην COP26 ελήφθη ως ένα «λογικό μέτρο προφύλαξης» και έπειτα πρόσθεσε πως η βασίλισσα βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως παρά τα ερωτηματικά που προκύπτουν σχετικά με την κατάσταση υγείας της μονάρχης, η ίδια την Τρίτη 26 Οκτωβρίου συμμετείχε σε δύο εικονικές ακροάσεις από το σπίτι της για πρώτη φορά μετά την διανυχτέρευσή της στο νοσοκομείο και φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα έδειχνε μια χαρά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση