ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Αποστομωτικές είναι οι απαντήσεις της Χριστίνας Κοντοβά για την υιοθεσία της κόρης της

Σε όσους την ρωτούν γιατί δεν υιοθέτησε ένα παιδί από την Ελλάδα.

newsroom must

Η Χριστίνα Κοντοβά, είχε ανακοινώσει εδώ και μερικούς μήνες τον αγώνα που έδινε για να καταφέρει να υιοθετήσει ένα μικρό κοριτσάκι από την Ουγκάντα, θυσιάζοντας ότι είχε και δεν είχε για να μείνει κοντά της μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασία.

Χαρακτηριστικά, σε μια ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τότε, είχε αποκαλύψει «Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός από λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα έως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου. (...) Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί... στην άλλη άκρη της γραμμής... Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα».

Φυσικά, κατά καιρούς η ίδια, προσπαθεί να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της μερικές πληροφορίες, όσον αφορά την διαδικασία της υιοθεσίας, αλλά και να απαντήσει σε τυχών ερωτήσεις τους. Έτσι, σε μια σειρά από Insta stories δίνει τη δική της απάντηση σε μια αδιάκριτη ερώτηση ενός από αυτούς. Συγκεκριμένα απαντά στο «Γιατί δεν υιοθέτησες παιδί από την Ελλάδα;» με τον πιο αποστομωτικό τρόπο, λέγοντας «Τι σημασία έχει;».

Ενώ στην συνέχεια απάντησε και στην ερώτηση για το εάν σκοπεύει να υιοθετήσει ένα δεύτερο παιδί από την Ουγκάντα, λέγοντας «Η αλήθεια είναι το σκέφτομαι αλλά το να μείνω άλλους 12 μήνες στην Ουγκάντα (αυτή είναι η διαδικασία) μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση