ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Από τώρα και στο εξής, οι φιλοζωικές θα συμπαθήσουν λίγο περισσότερο τον Κάρολο

Η νέα απόφαση του βασιλιά Καρόλου

Δέσποινα Άσπρου

Μέσα από μια επιστολή που στάλθηκε στην οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, PETA, το παλάτι του Μπάκιγχαμ γνωστοποίησε ότι από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται να σερβίρεται φουά γκρα στις βασιλικές κατοικίες της Βρετανίας.

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, ο βασιλιάς ήταν πάντα ενάντια σε αυτό το έδεσμα από συκώτι πάπιας, ενώ να σημειώσουμε πως το φούα γκρα ήταν εδώ και χρόνια κεντρικό θέμα συζήτησης στις οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων, αφού η διαδικασία παρασκευής τους χαρακτηρίζεται ως βάναυση, καθώς τα ζώα ταΐζονται με το ζόρι μέχρι το συκώτι τους να δεκαπλασιαστεί, προτού τα σφάξουν.

Να σημειώσουμε πως ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ έχει σταματήσει εδώ και περίπου δέκα χρόνια τη χρήση φούα γκρα στις κατοικίες του, ενώ προσπάθησε να απαγορευτεί και στις υπόλοιπες βασιλικές κατοικίες.

Μετά την επιστολή που έλαβε η Peta, η Ελίσα Άλεν, αντιπρόεδρος της οργάνωση τόνισε: «θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του βασιλιά και να αφήσουν το φουά γκρα εκτός του μενού για αυτά τα Χριστούγεννα και όχι μόνο», ενώ η οργάνωση έστειλε στον βασιλιά μια vegan εκδοχή του φουά γκρα, το «faux gras», του βραβευμένου με Michelin Γάλλου σεφ Αλεξί Γκοτιέ.

Να θυμίσουμε πως η Peta επιθυμεί το παλάτι να χρησιμοποιήσει οικολογική γούνα στα ενδύματα του βασιλιά Καρόλου, κατά την τελετή της στέψης του που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση