ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Άντρη Καραντώνη: «Μην με κρίνετε αυστηρά»

Η ανάρτηση που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια και ζήτησε να μην την κρίνουν.

Μαρία Καραμάνου

Μια αξιομνημόνευτη στιγμή κατέγραψε η δημοφιλής Κύπρια παρουσιάστρια, Άντρη Καραντώνη, και την μοιράστηκε με τους ακόλουθους της μέσω του λογαριασμού της στο TikTok. Σε αυτό το ξεχωριστό βίντεο, η Άντρη προσπαθεί για πρώτη φορά να παίξει πιάνο ενώ τραγουδάει, αποκαλύπτοντας τις μουσικές της ικανότητες.

Με μια λεζάντα γεμάτη αυτογνωσία, η Άντρη γράφει, «Πρώτη Προσπάθεια στο πιάνο και στο τραγούδι ταυτόχρονα! Μην με κρίνετε αυστηρά». Με αυτή την αποκαλυπτική ανάρτηση, η Άντρη μας δείχνει την τολμηρή προσπάθειά της να εξερευνήσει νέα μουσικά μονοπάτια και να μοιραστεί τις εμπειρίες της με το κοινό της στο Tik Tok.

Το βίντεο αυτό αντικατοπτρίζει την αυθεντικότητα και την αυτογνωσία της Καραντώνη, καθώς επιδεικνύει τη θέλησή της να προσπαθήσει και να μάθει νέα πράγματα, ακόμα και μπροστά στην κάμερα. Με αυτήν την απολαυστική δημοσίευση, η Άντρη ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να είναι ανοιχτοί στη διαδικασία της μάθησης και να εξερευνούν τον κόσμο της μουσικής με αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία.

Δείτε το βίντεο:

@antrikarantoni Πρώτη Προσπάθεια στο πιάνο και στο τραγούδι ταυτόχρονα! Μην με κρινετε αυστηρά #fyp #greeksongs #nerostinvarka #tiktok #tiktoksong original sound - antrikarantoni

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση