ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Αλέξια: Συγκλόνισε με τον Εθνικό Ύμνο στη Ν. Υόρκη

Συγκλονιστική η ερμηνεία της Αλεξίας Βασιλείου στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Μαρία Σάββα

Με μεγάλη συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια, η Αλέξια ερμήνευσε ακαπέλα τον Εθνικό Ύμνο στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, μετά την παρέλαση και τους καθιερωμένους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου. Αυτή η στιγμή έγινε γνωστή μέσα από τις αναρτήσεις της ίδιας στα social media.

Οι φετινές εκδηλώσεις ήταν ιδιαίτερης σημασίας, καθώς αφιερώθηκαν στα πενήντα χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Στο τέλος των εκδηλώσεων, η Αλέξια μοιράστηκε μια ξεχωριστή ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας την τεράστια συγκίνησή της.

Η ίδια δήλωσε: "Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα την τιμή να τραγουδήσω τον Εθνικό μας Ύμνο στην παρέλαση για την 203η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στην 5η Λεωφόρο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Η φετινή παρέλαση ήταν αφιερωμένη στα πενήντα χρόνια από την τουρκική εισβολή της Κύπρου, της πατρίδας μου, που ακόμα υφίσταται. Ήταν μεγάλη τιμή να περπατήσω μαζί με τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς της Ελλάδας και την Παλαιά Φιλαρμονική της Κέρκυρας, μαζί με δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων και Κυπρίων που εκπροσωπούσαν την ιστορία και τον πολιτισμό μας στη Νέα Υόρκη και σε ολόκληρο τον κόσμο".

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση