ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Αννίτα Δημητρίου: Τα looks που επέλεξε στο επαγγελματικό της ταξίδι στην Ιαπωνία

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κάτω βουλής και τον πρόεδρο της ομάδας φιλίας Κύπρου Ιαπωνίας

Η πρόεδρος της βουλής, Αννίτα Δημητρίου, είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις επαγγελματικές της υποχρέωσης. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Ιαπωνία, όπου ταξίδεψε για να πραγματοποιήσει μια σειρά από συναντήσεις και για άλλη μια φορά μοιράστηκε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου παρευρέθηκε στο στάδιο Nippon Budokan, όπου πραγματοποιήθηκε τελετή εις μνήμην του Πρωθυπουργού Shinzo Abe και στη συνέχεια στο αυτοκρατορικό παλάτι Akasaka, «διαβάζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια της Κυπριακής κυβέρνησης και της Βουλής των Αντιπροσώπων στον Πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Fumio Kishida, στον Γ.Γ του Υπουργικού Συμβουλίου Hirokazu Matsuno, στον Υπουργό Εξωτερικών Yoshimasa Hayashi και στην οικογένεια του εκλιπόντος».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Annita Demetriou (@annita.cy)

Η πρόεδρος της βουλής επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με μακρύ μανίκι και μια λεπτή ζώνη στη μέση και το συνδύασε με κολιέ από πέρλες.

Σε δημοσίευση της που έκανε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, η Αννίτα Δημητρίου είναι ντυμένη με ένα κατάλευκο φόρεμα, το οποίο συνδύασε και πάλι με το ίδιο κολιέ στη συνάντηση της με τον πρόεδρο της Κάτω Βουλής Ιαπωνίας, ενώ όταν συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και μέλη της ομάδας φιλίας Κύπρου της Ιαπωνίας, φόρεσε μαύρο ταγιέρ και από μέσα μπλε πουκάμισο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Annita Demetriou (@annita.cy)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση