ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Αννίτα Δημητρίου: Πρέσβειρα της #Womanifesto για τα δικαιώματα των γυναικών

''Απέναντι σε κάθε μορφή βίας, ανισότητας, κακοποίησης, έμφυλης διάκρισης''

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου πρόκειται να συμμετάσχει ως Πρέσβειρα στο πρόγραμμα της οργάνωσης Womanifesto, που σκοπό έχει την ενδυνάμωση και την υποστήριξη των δικαιωμάτων των γυναικών.

Σε ανάρτηση που έκανε η Αννίτα Δημητρίου στα social media, εξέφρασε την χαρά και την ευγνωμοσύνη της για το έργο αυτό, γράφοντας αναφορικά σε λεζάντα «Με μεγάλη χαρά και τιμή συμμετέχω ως πρέσβειρα στο έργο Womanifesto ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης και συμβολής στην ενδυνάμωση της γυναικείας φωνής.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Annita Demetriou (@annita.cy)

Τo #Womanifesto μέσα στον κυκεώνα των προκλήσεων στις οποίες καλείται να ορθώσει ανάστημα η ανθρωπότητα, επιχειρεί την ανάδειξη της γυναικείας φύσης, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, μέσα από την τέχνη, την πολιτική, την αειφορία, δίνοντας της φωνή και καυτηριάζοντας κάθε είδους παραβίαση. Απέναντι σε κάθε μορφή βίας, ανισότητας, κακοποίησης, έμφυλης διάκρισης.

Το Womanifesto στην ολότητα του, επικοινωνεί την έννοια ενός φυτωρίου, ενός θερμοκηπίου ιδεών και αξιών, με την ελπίδα της «ανθοφορίας», της ωρίμανσης και της εξάπλωσης. #womanifestofilm».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by @rihannaofficilal

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
Γιώργος Γκαρακλίδης
 |  CELEBS