ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Αννίτα Δημητρίου: Όλα όσα αποκάλυψε για τον σύζυγο της και την πρόταση γάμου στη Σαντορίνη

«Ξέρετε πως για μία γυναίκα είναι ακόμα πιο δύσκολο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Στην εκπομπή «Casa de Mikel» το βράδυ του Σαββάτου, 9 Δεκεμβρίου, παραβρέθηκε ως καλεσμένη η Αννίτα Δημητρίου, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Αννίτα εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαλαρή και ευδιάθετη, απαντώντας με χιούμορ στις ερωτήσεις του παρουσιαστή. Επίσης, συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Ανδρέα Κυπριανού.

Έκανε αρκετές αποκαλύψεις για το πως γνωρίστηκαν αλλά και γενικά για τη σχέση της με τον σύζυγο της καθώς και στην ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε στη Σαντορίνη. Η Αννίτα Δημητρίου, καθώς κατέχει τα αξιώματα που διατηρεί, αναμφίβολα αντιμετωπίζει μια βαριά επαγγελματική επιβάρυνση με διάφορες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά της, η χαλαρή ως γυναίκα και σύζυγος. 

Η ίδια αποκάλυψε για την γνωριμία τους πως, «Όταν επέστρεψε από τις σπουδές του στην Αμερική, αποφάσισε να ανοίξει ένα μικρό εστιατόριο στη Λάρνακα και εκεί γνωριστήκαμε. Πρόταση γάμου στη Σαντορίνη και έκτοτε είμαστε μαζί. Δόξα τω Θεώ».

Στη συνέχεια αποκάλυψε το πως νιώθει ο σύζυγος της, Ανδρέας Κυπριανού, για το γεγονός ότι κατέχει μία τόσο σημαντική θέση, και είπε, «Σίγουρα πιο ανακουφισμένος καθώς λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Με στηρίζει σε αυτό που κάνω. Ξέρετε πως για μία γυναίκα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Διπλοί, τριπλοί και τετραπλοί ρόλοι. Χρειάζεσαι τη στήριξη της οικογένειάς σου και νιώθω ευλογημένη που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου». 

Η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, φαίνεται ότι εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, φορώντας ένα maxi πράσινο φόρεμα με την υπογραφή του Gregory Morfi. Πρόκειται για ένα κομψό και θηλυκό coat dress, ένα είδος φορέματος που μπορεί να κολακέψει κάθε σωματότυπο και να δημιουργήσει μια απόλυτα στιλάτη εμφάνιση.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση