ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Άννα Βίσση: Αποκαλύπτει ποια φράση που λέει νευριάζει την κόρη της

«Είμαι καλή για την ηλικία μου», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Μαρία Καραμάνου

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προς τον ιστότοπο olafaq, η Άννα Βίσση μοιράστηκε προσωπικές και επαγγελματικές εμπειρίες της, αναδεικνύοντας άγνωστες πτυχές του εαυτού της. Η κορυφαία ερμηνεύτρια, που πέρυσι συμπλήρωσε 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική, αποκαλύπτει τη σχέση της με τον χρόνο που περνά, αναφέρεται στη φήμη που περιβάλλει το όνομά της, και αναφέρει το ενδεχόμενο επιστροφής της στη θεατρική σκηνή με μια νέα παράσταση που θα επιμεληθεί ο Νίκος Καρβέλας.

Όταν τη ρώτησαν για την ηλικία της και αν της αρέσει που μεγαλώνει, απάντησε, «Όχι, αλλά δεν έχω πρόβλημα. I look good for my age, με φροντίζω. Θυμάμαι ότι μου είχε πει η κόρη μου να μην ξαναπώ αυτή τη φράση, το "είμαι καλή για την ηλικία μου", πιστεύει ότι είναι μίζερη. Οπότε θα πω ότι "I look good", σκέτο». 

Προηγουμένως, είχε επίσης δηλώσει σχετικά με την ηλικία της, «Δε νιώθω ότι είμαι μεγάλη, πάντως, γιατί το 66 χρονών θεωρείται μία μεγάλη γυναίκα. Θα μπορούσα, λοιπόν, να είμαι μία ηλικιωμένη κυρία και να παίζω με τις φίλες μου bridge». 

Η Σοφία Καρβέλα επεσήμανε ότι δεν επιθυμεί να ακούει την Άννα Βίσση να χρησιμοποιεί τη φράση που αναφέρεται στο «καλή για την ηλικία της». 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση