ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά με ποιόν υποψήφιο πρόεδρο θα έβγαινε για φαγητό

Ποια η σχέση του υποψήφιου προέδρου με την γυμναστική;

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου καλεσμένος στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Love Fm 100,7 με οικοδεσπότες τον Τάσο Τρύφωνος και την Χριστιάνα Αρτεμίου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος παρέθεσε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, αναλύοντας με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς αρκετά θέματα της επικαιρότητας και της προσωπικής του ζωής.

Μία εκ των ερωτήσεων που κλήθηκε να απαντήσει ήταν και με ποιον υποψήφιο πρόεδρο θα έβγαινε για φαγητό με τον Αβέρωφ Νεοφύτου ή τον Ανδρέα Μαυρογιάννη. Με τον Νίκο Χριστοδουλίδη να απαντάει τον Αβέρωφ Νεοφύτου επειδή τον γνωρίζει αρκετά χρόνια.

«Θα έβγαινα και με τους δύο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τον Αβέρωφ τον ξέρω από το 1990 και τον Μαυρογιάννη από το 2000. Τον Αβέρωφ τον ξέρω καλύτερα από τότε που ήμουν μαθητής στην Πάφο», σχολίασε σχετικά ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αποκαλύπτοντας στην συνέχεια τον τρόπο που βρήκε για να χαλαρώνει από τον απαιτητικό αυτό προεκλογικό αγώνα που δεν είναι άλλος από την πρωινή γυμναστική.

Μετά το τέλος της συνέντευξης ο υποψήφιος πρόεδρος ξεναγήθηκε στο κτήριο της εταιρείας, αρχίζοντας από τα ραδιοφωνικά στούντιο που βρίσκονται στο υπόγειο και έπειτα, κατευθύνθηκε σε όλους τους ορόφους, συμπεριλαμβανομένου και των γραφείων του must online .

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση