ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Pale yellow αέρινο πλεκτό, tailored κοντό παντελονάκι και loafers

Ανδρεάνα Φραγκούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της

«Καλημέρα και καλό μήνα απο εμάς και τον Λουκά μας».

Μαρία Σάββα

Με τον πιο τρυφερό τρόπο υποδέχθηκε τον Σεπτέμβριο η Ανδρέανα Φραγκούδη, στέλνοντας τις ευχές της για καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους, το πρωί της Δευτέρας 1ης Σεπτεμβρίου.

Η γνωστή Κύπρια, που έγινε μαμά για δεύτερη φορά στις 29 Αυγούστου, θέλησε να μοιραστεί μέσω Instagram τις πρώτες στιγμές αγκαλιάς με τον νεογέννητο γιο της, κατευθείαν από το μαιευτήριο. Μέσα από το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο, αποκάλυψε για πρώτη φορά και το όνομα του μωρού της.

Στις φωτογραφίες, η ευτυχισμένη μητέρα της κυπριακής showbiz ποζάρει τόσο με τον μικρό Λουκά στην αγκαλιά της, όσο και μαζί με τον σύζυγό της, Πάνο, οι οποίοι λάμπουν από χαρά έχοντας πλέον στην οικογένειά τους το νέο μέλος.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Ανδρέανα έγραψε συγκινημένη: «Καλημέρα και καλό μήνα από εμάς και τον Λουκά μας. Σήμερα επιτέλους θα γνωρίσουμε και το αδελφάκι μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση