ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Αν και εκατομμυριούχος, η Emily Ratajkowski δεν πληρώνει το ενοίκιό της

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται η  Emily Ratajkowski, και αυτή τη φορά όχι για κάποια sexy ανάρτηση στο Instagram όπως μας έχει συνηθίσει, αλλά επειδή το νεαρό supermodel αν και εκατομμυριούχος, δεν πληρώνει το νοίκι της. 

Η διάσημη περσόνα που είναι παντρεμένη με τον εκατομμυριούχο παραγωγό ταινιών και ηθοποιό Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ ζει με τον σύζυγό της σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη χωρίς να πληρώνουν το νοίκι τους, κάνοντας χρήση ενός νομικού πλαισίου που προστατεύει τους καλλιτέχνες.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος επιβεβαίωσε την είδηση, την ώρα που ο ξένος τύπος ''βοά'' σχετικά με την περιουσία του ζευγαριού, μιας και η περιουσία του συζύγου της EmRata ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια, γεγονός που κάνει πολλούς να διερωτώνται για ποιο λόγο δεν μπορεί να «αντέξει οικονομικά» ένα διαμέρισμα αξίας 120.000 δολαρίων.

«Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα στην ακίνητη περιουσία του NYC, όπου ένα ζευγάρι διάσημων μπορούν επωφεληθούν και να εκμεταλλευτούν ένα νόμο που προοριζόταν για αληθινά αγωνιζόμενους καλλιτέχνες και οικογένειες χαμηλού εισοδήματος που χρειάζονται οικονομικά προσιτή στέγη», δήλωσε η Carolyn Daly, εκπρόσωπος του συνασπισμού ιδιοκτητών ακίνητης περιουσίας στην περιοχή που μένει η Emily Ratajkowski.

Το supermodel και ο σύζυγός της, δεν έχουν πληρώσει ενοίκιο από το 2017, για το σπίτι που διαμένουν, το ενοίκιο του οποίου ανέρχεται στα 4.900 δολάρια τον μήνα, και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, ο Σεμπάστιαν Μπέαρ έχει «γλιτώσει» μέχρι στιγμής περίπου 120.000 δολάρια.

Εκτός αυτού, το ζευγάρι έχει να αντιμετωπίσει και τους γείτονες οι οποίοι μιλούν με αρνητικά σχόλια και για τους δύο, αφού όπως υποστηρίζουν, η Emily και ο σύζυγός της είναι ''πραγματικός εφιάλτης'' για την γειτονιά, επειδή το μόνο που κάνουν είναι να διοργανώνουν πάρτι μέχρι πρωίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι γείτονες έχουν κάνει από 4 φορές παρατήρηση στο ζεύγος, το οποίο επιμένει να μην λογαριάζει τους γύρω του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση