ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Amanda Gorman: «Δεν χρειάζεται να αλλάξω αυτό που είμαι για να γίνω ηγέτης»

Η νεαρή Amanda αποκαλύπτει πως θέλει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ

newsroom must

H Amanda Gorman μπορεί να έγινε γνωστή κυρίως μετά από την ομιλία της στην ορκομωσία της Kamala Harris αφού έγινε η νεότερη ποιήτρια που κατόρθωσε κάτι τέτοιο, ωστόσο το όνομά της φαίνεται πως θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο προσκήνιο για πολλά χρόνια ακόμη.
Μετά από την εμφάνισή της στην Vogue και τους Times, η νεαρή ποιήτρια φιλοξενήθηκε στο WSJ Magazine και για άλλη μια φορά κατάφερε να συζητηθεί με τα όσα είχε να πει.

Επιβεβαιώνοντας πως σκοπεύει να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Αμερικής το 2036, η 23χρονη Amanda είπε: «Πιστεύω ότι για να πλησιάσει κανείς το ακατόρθωτο, πρέπει να συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται σε μια απόσταση που είναι προσεγγίσιμη. Πάντα θεωρούσα τα γραφεία των πολιτικών ως ένα περιβάλλον τοξικό και απαίσιο».

«Είχα πάντα στο μυαλό μου την πολιτική με την πιο παραδοσιακή της έννοια αλλά από τότε που είχα την ευκαιρία να συναναστραφώ με γυναίκες όπως η Hilary Clinton και η Nancy Pelosi, κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω αυτό που είμαι για να γίνω ηγέτης. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά θα γίνουν η δύναμή μου όταν χρειαστεί» πρόσθεσε.

Έπειτα η ίδια δήλωσε: «Η τέχνη είναι πολιτική. Θα έλεγα, ιδίως η μόδα. Λατρεύω να ανακαλύπτω μαγικές υπερδυνάμεις επάνω σε αυτά που φοράω».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Evan Ross Katz (@evanrosskatz)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση