ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

«Άλλο το φλερτ, άλλο ο ερωτισμός και άλλο η παρενόχληση»

Η απάντηση του Διευθυντή Εθνικού Θεάτρου στους αδελφούς Λιγνάδη

Ζωή Τουτουντζίδου

Την δική του απάντηση μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό» θέλησε να δώσει ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Ελλάδος, Σωτήρης Χατζάκης μετά και την μακροσκελή αποστολή που του έστειλε ο Γιάννης Λιγνάδης. Ουσιαστικά τον κατηγόρησε για υποκρισία σε μια προσπάθεια να βοηθήσει με τις καταγγελίες κακοποίησης που αντιμετωπίζει ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη. Με τον ηθοποιό Σωτήρη Χατζάκη να απαντάει σχετικά με αυτό ««Κατ’ αρχήν συλλυπητήρια στα παιδιά για τον θάνατο της μητέρας τους. Καταλαβαίνω όσα λέει ο Γιάννης γιατί θέλει να υπερασπιστεί τον αδερφό του. Όμως πάνω στη στενοχώρια του, υπερβάλλει και θυμώνει με έναν τρόπο που δε θα βοηθήσει τον αδερφό του».

Αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι γνώριζε χρόνια την οικογένεια τους «Ήμουν πράγματι πολύ φίλος με τον πατέρα τους γιατί τα παιδιά ήταν μικρά. Ήταν και δάσκαλός μου. Όμως υπάρχει και η κοινωνία, το κοινό μέτρο και η κοινή γνώμη, που έχει θορυβηθεί, έχει υποστεί έναν κλονισμό με αυτά που φέρεται να έχει κάνει ο Λιγνάδης. Το κίνημα #metoo, το οποίο μέσα στο κείμενό του ο Γιάννης Λιγνάδης αποδοκιμάζει κατά κάποιον τρόπο δεν βγήκε τυχαία, δεν φύτρωσε σαν ραπανάκι ξαφνικά. Φύτρωσε γιατί γεννήθηκε από τη βία κάποιων ανθρώπων».

Καταλήγοντας μάλιστα λέγοντας «Άλλο το φλερτ και άλλο ο βιασμός, άλλο ο ερωτισμός και άλλο η παρενόχληση. Δεν είμαστε υπέρ ενός θεάτρου όπου θα φοβάται ο άλλος να φλερτάρει αλλά είμαστε υπέρ ενός θεάτρου που δε θα κακοποιείται εργασιακά και σεξουαλικά κανείς»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση