ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

Αλήθεια, ποιo είναι το κορίτσι στο cover του must;

Στις πρώτες σκηνές του πρώτου επεισοδίου του ''La Casa de Papel'', βλέπουμε μια όμορφη γυναίκα, με μακριά καστανά ίσια μαλλιά με αφέλειες να «τρέχει» από τις Αρχές. Με την είσοδό των οκτώ ληστών στο νομισματοκοπείο, όταν η Tokyo εμφανίζεται δυναμική με την κόκκινη στολή και τα μαλλιά μαύρα σε καρέ, ήταν η πρώτη φορά που αντιληφθήκαμε πως αυτή τη γυναίκα θα την ερωτευτεί όλη η Ευρώπη.

Είναι η αλήθεια πως από τους οκτώ, η Tokyo προσέφερε το love story στην όλη δράση της ληστείας, με ελάχιστα highlights στον ρόλο της. Μια εξαίρεση είναι όταν πηδά με την μοτοσυκλέτα της αστυνομίας πίσω στο νομισματοκοπείο απ’ όπου την έβγαλαν με το ζόρι. Ακόμα κι αν προσπαθήσεις πολύ, όμως, δύσκολα θα θυμηθείς άλλη σημαντική σκηνή της. Προσέφερε όμως αυτό το «κάτι» που σε εξιτάρει σαν θεατή. Με το τέλος της σειράς, όταν βλέπουμε το πώς οι εναπομείναντες ληστές βγήκαν από το νομισματοκοπείο, όταν η Tokyo καρφώνει τα μάτια της στην κάμερα και χαμογελά πονηρά, είσαι σίγουρος πια πως δεν θα μπορούσε καμιά άλλη να θεωρείται η βασική πρωταγωνίστρια.

Όλα αυτά οφείλονται όχι μόνο στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, αλλά και στην Úrsula Corberó, που έδωσε πνοή στην Tokyo για δύο σεζόν.

H Úrsula Corberó, που λέτε, έγινε η νέα αγαπημένη της Ευρώπης αφότου η σειρά μετατράπηκε σε φαινόμενο. Γεννημένη στην Ισπανία το 1989, στην καριέρα της είχε διάφορες συμμετοχές σε τηλεοπτικές παραγωγές. Ξεχώρισε και αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο της Δούκισσας της Αυστρίας στη σειρά ''Isabel'' από το 2011 μέχρι το 2014. 

Μετά ήρθε η Tokyo στη ζωή της. 

Διαβάστε περισσότερα στο must Οκτωβρίου, που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση