ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ecru denim παντελόνι, πουκάμισο και γόβες
 

Αγενής ο Tom Cruise σε γυρίσματα»;

Αξιωματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς ότι ο Τομ Κρουζ «εξόργισε» το πλήρωμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επερχόμενης ταινίας «Top Gun: Maverick» στο αεροπλανοφόρο USS Theodore Roosevelt στο Σαν Ντιέγκο.

Ένας αξιωματούχος δήλωσε στο NBC 7 ότι «ο Τομ Κρουζ και οι υπόλοιποι συντελεστές ήταν ευγενικοί και επαγγελματίες σε όλους τους ναύτες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων».

«Ορισμένοι υφιστάμενοι ίσως έχουν παρερμηνεύσει τις οδηγίες από τη διοίκηση του Πολεμικού Ναυτικού που τους συνέστησε να μην πλησιάζουν τους ηθοποιούς και όσους εργάζονται στην ταινία, ενώ γυρίζουν σκηνές και να μην χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα στο πλατό» πρόσθεσε.

Στο ειδησεογραφικό site του τηλεοπτικού δικτύου είχε προηγουμένως δημοσιευθεί ότι ένας μέλος της ναυτικής δύναμης υποστήριξε ότι ο Κρουζ φέρεται να είπε στο πλήρωμα του Roosevelt «να μην τον κοιτά ή να μην τον αγγίζει».

 «Εξόργισε το πλήρωμα του USS Theodore Roosevelt κατά τα γυρίσματα», «ο ηθοποιός ήταν πολύ αλαζόνας» ανέφερε το δημοσίευμα.

 Εντούτοις, οι ναύτες που συνόδευαν τον ηθοποιό στο αεροπλανοφόρο υπογράμμισαν: «Σε καμία περίπτωση δεν είπε ο Τομ Κρουζ σε ναύτη: "Μη με κοιτάς. Μη με ακουμπάς”».

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση