ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Άφησε η Βασίλισσα κάποια από την περιουσία της στον αποξενωμένο εγγονό της πρίγκιπα Harry;

Πως θα χωριστεί η 447 εκατομμυρίων δολαρίων περιουσία της

Μαρία Σάββα

Η μοναρχία στο σύνολό της μπορεί να αξίζει 88 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν πλούσια από μόνη της. Με τη συνεχιζόμενη κόντρα της οικογένειάς της να συνεχίζεται και μετά το θάνατό της, πολλοί αναρωτιούνται για τα 447 εκατομμύρια δολάρια που υπολογίζεται ότι θα μπορούσε να μοιραστεί μεταξύ των βασιλικών, συμπεριλαμβανομένου του εν διαστάσει εγγονού της πρίγκιπα Harry.

Η Ελισάβετ, η οποία πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 96 ετών, ήταν πλούσια κατά την διάρκεια όλης της τη ζωή. Όπως ο βασιλιάς Κάρολος, γεννήθηκε ως βασιλικός. Όταν η μητέρα της, η πρώτη βασίλισσα Ελισάβετ, πέθανε το 2002, η ίδια απέκτησε 85 εκατομμύρια δολάρια.

Επίσης, ο προσωπικός της τραπεζικός λογαριασμός αυξήθηκε άλλα 12 εκατομμύρια δολάρια μετά τον θάνατο του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου, τον Απρίλιο του 2021.

Η Ελισάβετ συνέχισε να εισπράττει εισόδημα μέσω του Crown Estate, καθώς η μονάρχης έπαιρνε 15% κέρδος από τη μεγάλη περιουσία. Η αξία του φέρεται να είναι σχεδόν 10 δισεκατομμύρια δολάρια και θα παραδοθεί στον γιο της, τον νέο βασιλιά της Αγγλίας.

Κέρδισε επίσης πλούτο από το Δουκάτο του Λάνκαστερ, το οποίο βγάζει περίπου 24 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Αυτό θα περάσει και στον Κάρολο μετά το θάνατο της μητέρας του.

Με τον Κάρολο να κληρονομεί όλα αυτά τα χρήματα, ο Harry θα πρέπει να ελπίζει ότι η γιαγιά του τον πρόσεχε, δεδομένου ότι η σχέση του με τον πατέρα του είναι πρακτικά ανύπαρκτη. Αλλά φρόντισε η Ελισάβετ όλα τα εγγόνια της, ακόμα και εκείνα που συμπεριφέρθηκαν άσχημα και επέλεξαν την αγάπη αντί της μοναρχίας;

Ο Κάρολος θα αποφασίσει τώρα ποιος θα πάρει τι. Ο Βασιλιάς θα έχει προτεραιότητα, με τον William να παίρνει δεύτερη θέση. Ωστόσο, αντί να πάρει ο Harry την τρίτη επιλογή, το μεγαλύτερο παιδί του William, ο πρίγκιπας George, θα έχει προτεραιότητα έναντι του εξορισμένου θείου του.

Το Clarence House που κάποτε σώθηκε για τον Harry θα πάει τώρα στον George. Είναι ένα «χαστούκι» για τον Δούκα του Sussex, όπως ακριβώς και η συλλογή κοσμημάτων της γιαγιάς του.

Η σύζυγος του William, Kate Middleton αναμένεται να κληρονομήσει τη συλλογή 300 κομματιών της Βασίλισσας, αξίας 110 εκατομμυρίων δολαρίων. Ενώ η Meghan Markle «δεν θα πάρει τίποτα αξιόλογο».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση