ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Adele: Ξέχασε στίχους του τραγουδιού της πάνω στη σκηνή

Ζήτησε από φαν της να την βοηθήσει με το τραγούδι.

Μαρία Καραμάνου

Παρά το γεγονός ότι εμείς μπορεί να ξεχνάμε στίχους από τα τραγούδια της, η Adele δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, εκτός αν είναι κουρασμένη. Κατά τη διάρκεια ενός από τα πρόσφατα live shows της στο Λας Βέγκας, η θρυλική σταρ ξέχασε τους στίχους του τραγουδιού "I Drink Wine" από το άλμπουμ της "30" και απευθύνθηκε στο κοινό για βοήθεια. Αφότου τραγούδησε από μόνη της μία γραμμή του τραγουδιού, σύμφωνα με ένα βίντεο που κατέγραψαν οι θαυμαστές της και διαδόθηκε στο διαδίκτυο, η Adele σταμάτησε και είπε: "Ξέχασα τους στίχους. Βοηθήστε με."

"Δώσαμε πενήντα δολάρια γι' αυτό το πράγμα χθες το βράδυ", συνέχισε η 35χρονη τραγουδίστρια γελώντας, προτού απευθυνθεί σε έναν από τους θαυμαστές της μπροστά στο κοινό. "Υπενθύμισέ μου τους στίχους μου."

Ο θαυμαστής ολοκλήρωσε τον στίχο για εκείνη και η Adele είπε, "Εντάξει, ας το ξαναδοκιμάσουμε από την αρχή, τί λες;". Ακόμη και έτσι, για να προσφέρει ώθηση και να ευχαριστήσει την τραγουδίστρια, η Adele προσέφερε 50 δολάρια στον μέλος του κοινού για να τραγουδήσει τον στίχο.

Στη συνέχεια, άρχισε να αυτοσχεδιάζει και να σκέφτεται ένα αστείο που θα μοιραζόταν με το κοινό για να "κερδίσει" λίγο χρόνο, προσπαθώντας να θυμηθεί τον στίχο. "Ποιο ήταν εκείνο το αστείο που είχα; Όχι, αυτό δεν παλεύεται... Όχι, αυτό δεν μπορώ να το πω. Είναι πολύ προκλητικό", ανέφερε η Adele, η οποία ήταν αντιμέτωπη με θαυμαστές που επιθυμούσαν να ακούσουν το "βρώμικο" αστείο της. "Όχι, δεν μπορώ. Νομίζω ότι το έχω ξαναπεί και νομίζω ότι με έχει φέρει σε δύσκολη θέση".

Αφού το συνεργείο παραγωγής ήταν έτοιμο να ξαναρχίσει το τραγούδι, η Adele αποφάσισε να κάνει μια εισαγωγή, προσποιούμενη ότι γνωρίζει το κοινό για πρώτη φορά, σαν να ξεκινούσε μόλις την παράσταση. Τα γέλια γέμισαν την αίθουσα και αυτή άρχισε να τραγουδάει το "I Drink Wine" όπως είχε προγραμματιστεί, με τους στίχους να επανέρχονται σταδιακά στο μυαλό της.

Αυτή η ατάκα της Adele και ο τρόπος που αντέδρασε με χιούμορ στην κατάσταση προσέθεσαν μια ακόμα διάσταση στην εμφάνισή της, κερδίζοντας τα χειροκροτήματα και την αγάπη του κοινού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση