ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Neymar: Η απολογία του μετά τις φήμες ότι απάτησε την εγκυμονούσα σύντροφό του

«Συγγνώμη, η αγάπη μας για το μωρό μας θα νικήσει»

Μαρία Σάββα

Σάλος στο διαδίκτυο μετά από την γνωστοποίηση της συμφωνίας που έχει ο γνωστός ποδοσφαιριστής Neymar Jr. με την σύντροφό του Bruna Biancardi, η οποία επιτρέπει στον ίδιο να μπορεί να έχει ερωτικές σχέσεις με άλλες γυναίκες εάν πληροί μία σειρά από προϋποθέσεις.

Ο Βραζιλιάνος ζητάει δημόσια συγχώρεση από την σύντροφό του μετά την κυκλοφορία διάφορων φημών που τον θέλουν να έχει απατήσει την σύντροφό του ενώ περιμένει το παιδί του.

Η δημόσια «συγγνώμη» του Neymar στην Bruna:

«Το κάνω αυτό για εσάς τους δύο (σ.σ. εννοεί τη σύντροφό του και το παιδί που περιμένουν) και την οικογένειά σου.

Να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Δεν χρειαζόταν. Αλλά σε χρειάζομαι στη ζωή μας.

Είδα πόσο εκτέθηκες και πόσο υπέφερες απ' όλα αυτά και πολύ θα ήθελες να είσαι δίπλα μου. Και εγώ δίπλα σου. Εκανα ένα λάθος. Εκανα ένα λάθος μαζί σου.

Τολμώ να πω ότι κάνω λάθη κάθε μέρα εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τα λάθη μου στην προσωπική μου ζωή τα επιλύω στο σπίτι, ιδιωτικά με την οικογένεια και τους φίλους μου...

Όλα αυτά έχουν επηρεάσει έναν από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους στη ζωή μου. Η γυναίκα που ονειρευόμουν να είναι στο πλευρό μου, η μητέρα του παιδιού μου. Όλα αυτά έφτασαν και στην οικογένειά σου, που σήμερα είναι και οικογένειά μου.

Όλα αυτά έγιναν σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή όπως είναι η μητρότητα. Μπρου, ζήτησα ήδη συγγνώμη για τα λάθη μου, για την περιττή έκθεση αλλά νιώθω υποχρεωμένος να το κάνω και δημόσια. Εάν ένα προσωπικό θέμα έχει γίνει δημόσιο, η συγγνώμη πρέπει να δημοσιοποιηθεί.

Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς εσένα. Η αγάπη μας για το μωρό μας θα νικήσει, η αγάπη μας ο ένας για τον άλλον θα μας δυναμώσει. Σε αγαπώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση