ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry: Θα πάρουν τελικά το επίθετο της πριγκίπισσας Diana;

Η είδηση βόμβα που θα επηρεάσει και το παλάτι.

Μαρία Καραμάνου

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle φαίνεται να έχουν εκφράσει μια απροσδόκητη επιθυμία να αλλάξουν το επώνυμό τους από το Windsor, σε μια προσπάθεια μεγάλης ανανέωσης. Αυτή η κίνηση θα μπορούσε να οδηγήσει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex να υιοθετήσουν το επίθετο Spencer, αναφερόμενοι στην εκλιπούσα μητέρα του πρίγκιπα Harry, πριγκίπισσα Diana. Ανάλογα με έναν ειδικό, αυτή η αλλαγή φαίνεται να είναι μια προσπάθεια ευθυγράμμισης με την πνευματική κληρονομιά της Diana.

Υπάρχουν φήμες για μία πιθανή αναμορφωμένη ταυτότητα για το ζευγάρι που αποχώρησε από τα βασιλικά τους καθήκοντα πριν από τρία χρόνια, καθώς πρόσφατα επιβεβαιώθηκε ότι η συμφωνία τους με το Spotify ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά την λήξη αυτής της πολυεκατομμυριούχικης συμφωνίας, ο βασιλικός συγγραφέας Tom Bower δήλωσε ότι θα μπορούσαν να αναθεωρήσουν την ονομασία τους.

Οι συζητήσεις για μια πιθανή αλλαγή στην ταυτότητα του ζευγαριού περιλάμβαναν την πρόταση της Meghan και του Harry να υιοθετήσουν το επίθετο της μητέρας του Harry, Spencer. Ο Tom Bower συζήτησε αυτήν την πιθανότητα στο GB News, λέγοντας: "Αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον στην ανανέωση της ταυτότητας των Sussexes, είναι ότι η Meghan ανέκαθεν επιθυμούσε να γίνει η Diana. Αυτό ήταν το πάθος της, και ο Harry μοιραζόταν το ίδιο πάθος. Η Meghan φτάνει μέχρι το σημείο να προτείνει την εγκατάλειψη του επιθέτου Windsor και την υιοθέτηση του επωνύμου Spencer. Έτσι, η Meghan θα ήταν η Meghan Spencer - η νέα Diana".

Καθώς οι φήμες αυξάνονται και υπάρχει η παροιμία ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, η επιβεβαίωση του τι θα συμβεί πραγματικά με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle παραμένει άγνωστη για όλους.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση