ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Millie Bobbie Brown: «Ήρθε ο καιρός να ζήσω τη δική μου ζωή»

Όλα όσα αποκάλυψε στην πρόσφατη συνέντευξη της για το φινάλε της σειράς «Stranger Things».

Μαρία Καραμάνου

Η Millie Bobbie Brown, η δημοφιλής ηθοποιός που υποδύθηκε τον ρόλο της Eleven στη σειρά "Stranger Things", ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το ταξίδι της με την σειρά καθώς πλησιάζει το φινάλε.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "WWD", μίλησε για διάφορα θέματα. Αναφέρθηκε πρώτα στο νέο της άρωμα με τίτλο "Wildly Me", το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα. Εξήγησε πώς όταν ήταν πιο μικρή, δεν της επέτρεπαν να χρησιμοποιεί άρωμα. Ωστόσο, τώρα που είναι 19 ετών, αισθάνεται ότι ανακαλύπτει τον εαυτό της και το άρωμα τη βοηθά να αναδείξει την γυναικεία πλευρά της. Το ανέφερε με λόγια που υποδηλώνουν τον προσωπικό της εξελικτικό σταθμό, λέγοντας ότι είναι σαν να κάνει ένα βήμα προς την ενηλικίωση.

Στη συνέχεια, εξήγησε την κίνησή της να δημιουργήσει το δικό της άρωμα. Ανέφερε, «Ήταν σημαντικό για εμένα να αντιληφθώ τι χρειάζεται το δέρμα μου. Δεν πρόκειται μόνο για το πώς να εφαρμόσεις τεχνητές βλεφαρίδες, αλλά για το πώς να φροντίσεις το δέρμα σου, χωρίς να φοβάσαι τις ατέλειές σου. Είναι σημαντικό να αγκαλιάσεις τις ατέλειές σου, γιατί αποτελούν μέρος της προσωπικότητάς σου».

Επίσης, η Millie ανέφερε την προοπτική της για τα social media και δήλωσε, «Αισθάνομαι ότι δεν αποκόμισα πολλά από αυτά και ότι η ζωή μου ρέει με μεγαλύτερη ελευθερία χωρίς αυτή την επίδραση», εξήγησε. Επίσης, μοιράστηκε τις σκέψεις της για τον γάμο της με τον γιο του Bon Jovi, λέγοντας, «Οι προετοιμασίες προχωρούν, αλλά για εμένα είναι σημαντικό να τις κρατάω προσωπικές. Αυτές οι μικρές και πολύτιμες στιγμές είναι δικές μας».

Τέλος, ρωτήθηκε σχετικά με το προσεχές φινάλε της σειράς "Stranger Things", το οποίο πλησιάζει και δήλωσε,  «Αισθάνομαι ότι είμαι έτοιμη. Αυτή η σειρά αποτέλεσε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, αλλά το αντιμετωπίζω σαν να ολοκληρώνω μια φάση. Είναι σαν να αποφοιτώ από το σχολείο. Είμαι έτοιμη να συνεχίσω να αναπτύσσομαι και να εξελίσσομαι, ενώ ταυτόχρονα είμαι ευγνώμος για όσα μου χάρισε αυτή η εμπειρία. Ήρθε όμως η στιγμή να ζήσω τη δική μου ζωή και να δημιουργήσω τα δικά μου μηνύματα» συμπλήρωσε, κλείνοντας τη συνέντευξη.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση