ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Adele: Ακύρωσε τις συναυλίες της στο Las Vegas

Το μήνυμα που μοιράστηκε με τους ακόλουθους της.

Μαρία Καραμάνου

Η Adele αποφάσισε να αναβάλει τις υπόλοιπες δέκα συναυλίες του θρυλικού της σόου στο Las Vegas λόγω ανησυχιών για την υγεία της. Με μια ειλικρινή ανάρτηση στο Instagram, η 35χρονη τραγουδίστρια εξέφρασε τη θλίψη της για αυτή την απόφαση και την ανάγκη να δώσει προτεραιότητα στον εαυτό της και στην υγεία της, η οποία έχει δοκιμαστεί τελευταία.

«Δυστυχώς πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα και να διακόψω τις συναυλίες μου στο Las Vegas Residency», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια. 

Η Adele περιέγραψε λεπτομερώς τον αγώνα της με την ασθένεια τόσο στο τέλος του τελευταίου σκέλους των εμφανίσεών της όσο και κατά τη διάρκεια του διαλείμματός της. Παρά τις ελπίδες της να αναρρώσει πριν από την επανέναρξη των συναυλιών, βρέθηκε και πάλι άρρωστη, επηρεάζοντας σοβαρά τις φωνητικές της χορδές. Ακολουθώντας τη συμβουλή του γιατρού της για να αποτρέψει περαιτέρω βλάβες στη φωνή της, η Adele ανακοίνωσε, «Και έτσι, κατόπιν εντολής του γιατρού, δεν έχω άλλη επιλογή από το να ξεκουραστώ για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα». 

Οι συναυλίες, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες μεταξύ 1ης και 30ης Μαρτίου, αναβάλλονται πλέον για αργότερα, αφήνοντας μία πικρή γεύση στους θαυμαστές και την ίδια την τραγουδίστρια. «Σας αγαπώ, θα μου λείψετε σαν τρελοί και λυπάμαι για την ταλαιπωρία», κατέληξε το μήνυμά της η Adele, υποσχόμενη σύντομα περισσότερες πληροφορίες για τους κατόχους εισιτηρίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση