ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες και sneakers μαζί με μια oversized τσάντα ώμου
 

Kim Kardashian: 39 and fabulous! Πώς πέρασε τα γενέθλιά της;

Δέσποινα Άσπρου

H Kim Kardashian χωρίς καμία αμφιβολία αντιπροσωπεύει την φράση "39 and fabulous"! Η reality star μπορεί να είναι ένα sex symbol που θαυμάζουν οι άντρες και οι γυναίκες παγκωσμίως, ωστόσο είναι και πολλά άλλα. Είναι μια από τις λίγες γυναίκες που αποδέχονται τα προβλήματά τους και εκφράζουν δημόσια τις ανησυχίες τους. Την ίδια όμως στιγμή, η Kim είναι μια γυναίκα που οι άνθρωποι είτε την μισούν, είτε την λατρεύουν και αυτό φαίνεται να μην την ενοχλεί καθόλου. 

Η γνωστή τηλεπερσόνα, που σήμερα 21 Οκτωβρίου, είχε τα γενεθλιά της, φρόντισε να τα γιορτάσει με το «Sister Squad» της το Σαββατοκύριακο, κάνοντας μια απόδραση στα Palm Springs με την Kourtney Kardashian και την Kylie Jenner.

Όπως μάλλον ο καθένας μας θα περίμενε, το  weekend των διάσημων κοριτσιών περιλάμβανε μπόλικο shopping και φυσικά εορταστικό δείπνο!

Όπως είδαμε μέσα από τις αναρτήσεις που κυκλοφόρησαν στο Instagram, η διακόσμηση ήταν αρκετά girly και παράλληλα glamourous.  

Αξίζει να σημειώσουμε πως μπορεί σήμερα η σταρ να γιορτάζει τα 39α της γενέθλια, ωστόσο αυτό δεν την κράτησε μακριά από την δουλειά της! Η Kim K ανήρτησε μια εικόνα στο instagram που την δείχνει να επισκέπτεται τα γραφεία γνωστής εταιρείας και αλυσίδας κέντρων αισθητικής για να δει τις ενέργειες προώθησης των δικών της καλλυντικών. Keep going girl, you got this!

Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο πώς η reality star πέρασε τα γενέθλιά της:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση