ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Πρίγκιπας Harry: Ένιωσε ένας περήφανος πατέρας

Για την 10 μηνών κόρη του, Lilibet μίλησε ο πρίγκιπας Harry καθώς και για την περηφάνεια που ένιωσε για εκείνη

Γιώργος Γκαρακλίδης

Ο πρίγκιπας Harry ξανά στο προσκήνιο κι αυτή τη φορά μιλάει για τη γαλήνια οικογενειακή ζωή του στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α, στο πλευρό της γυναίκας του και ηθοποιού, Meghan Markle και τα δύο τους παιδιά, τον δύο χρονών Archie και την ήδη 10 μηνών Lilibet. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «People» ο πρίγκιπας έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο του πατέρα και προσπαθεί συνεχώς να περνάει χρόνο με τα δυο του παιδιά και να τους μαθαίνει τα όσα γνωρίζει ο ίδιος με μεθοδικότητα και υπομονή. 

Ο Δούκας του Sussex μίλησε για το μικρότερο παιδί του, για την 10 μηνών κόρη του, Lilibet για την οποία είπε πως είναι σημαντικό να καταφέρει να μάθει την οικογένειά της και να μπορεί να τα βρίσκει με τον αδερφό της, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Είπε πως είναι πολύ περήφανος γιατί έκανε τα πρώτα της βήματα πριν από μερικές ημέρες. 

«Είμαι ένας περήφανος μπαμπάς», είπε συγκεκριμένα. 

Παράλληλα ανέφερε και μερικά από τα μελλοντικά σχέδια που έχει κατά νου. Θέλει να ταξιδέψει με τα παιδιά του στους αγώνες Invictus που ίδρυσε ο ίδιος για τους τραυματίες βετεράνους πολέμου για να καταλάβουν αυτά που διηγείται στα παιδιά του σχετικά με ανθρώπους που ίσως να μην είναι τόσο τυχεροί όσο οι ίδιοι και πως δεν έχουν τα πόδια τους, πως έχουν τραυματιστεί και πως είναι ήρωες. 

Τέλος, είπε πως ο απώτερος στόχος ζωής του είναι να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά του. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle_official)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση