ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Charli D' Amelio, η πρώτη TikToker με 100 εκ. followers

Τα πολλά φίλτρα και οι «υπέροχες» ζωές είναι πλέον ξεπερασμένα

newsroom must

Charlie D' Amelio σίγουρα θα έχει ακούσει για αυτή τη διάσημη έφηβο στο TikTok η οποία μέσα σε μόλις 18 μήνες κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ της δημοφιλούς πλατφόρμας. 

Η Charlie έγινε η πρώτη TikToker η οποία έσπασε το φράγμα των 100 εκατ. followers με τον ποιο fυn και απλό τρόπο, χορεύοντας σε διάφορα hit της εποχής.

Ναι, δεν έχει κανένα ιδιαίτερο content ούτε τρελά εφέ στα βίντεο της μόνο τον εαυτό της να κάνει σαχλαμάρες και να χορεύει.
Και αυτό φαίνεται να είναι που ψάχνουν οι χρήστες σήμερα. Τα πολλά φίλτρα και οι «υπέροχες» ζωές είναι πλέον ξεπερασμένα και το κοινό στρέφετε σε κάτι το οποίο μπορεί εύκολα να κάνει relate και είναι απολύτως φυσικό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by charli d’amelio (@charlidamelio)

Αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχουν άτομα όπως ο διάσημος vlogger από τη Σουηδία PewDiePie που χρειάστηκε 9 ολόκληρα χρόνια για να φτάσει τους 100 εκ. subscribers τότε αντιλαμβάνεστε γιατί το επίτευγμα της Charlie είναι τόσο εντυπωσιακό.

@charlidamelio

A HUGE THANK YOU TO EVERYONE WHO HAS HELPED ME REACH 100 MILLION SUPPORTERS!!! AND ANOTHER HUGE THANK YOU TO @tiktok I LOVE EVERY ONE OF YOU!!!

original sound - charli d’amelio

Υπενθυμίζουμε ότι θα μπορούσε να φτάσει τους 100 εκ. πιο νωρίς εάν δεν ανέβαζε ένα βίντεο από το οικογενειακό της τραπέζι στο YouTube όπου η συμπεριφορά της δεν άρεσε σε μερικούς ακόλουθούς της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by charli d’amelio (@charlidamelio)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Charli D' Amelio  |  TikTok  |  Followers  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση