ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: βερμούδα, λευκό πουκάμισο και mules
 

€5.000 από το Beautiful People και το Εύρηκα Μασσαλίας στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής

Δέσποινα Άσπρου

Το βράδυ της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου, στο Residence by Occhio πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο Εύρηκα Μασσαλίας - The Charity Show, με δέκα επώνυμες κυρίες να περπατούν στην πασαρέλα για έναν ιερό σκοπό. 

Ο όμιλος SPP MEDIA και το περιοδικό Beautiful People αυτή την χρονιά ενίσχυσε το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής δίνοντας επιταγή €5000. 

Η διευθύντρια του περιοδικού Beautiful People Νατάσα Αλεξάνδρου και η markleting manager της Εύρηκα Νάντια Κύρζη παρέδωσαν την επιταγή στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής Δρ. Αργύρη Αργυρίου. 

H Γιώτα Κουφαλίδου, η Στέλλα Γεωργιάδου, η Βασιλική Παπαμιχαήλ, η Αφροδίτη Δερματά, η Κρίστη Παπαδοπούλου, η Χριστιάνα Μούζουρα, η Τάνια Γέραλη, η Έλενα Θεοδόρου, η Ιωάννα Θεοδώρου και η Κρίστη Αγαπίου περπάτησαν στην πασαρέλα με δημιουργίες των Maria Aristidou, CHÁRIS,  Adriana Patsalou και των καταστημάτων TopShopAttrattivo και Soho Boutique. Στην πασαρέλα ανέβηκαν επίσης 30 μοντέλα. 

Καθοριστικής σημασίας ήταν και η εμφάνιση της Βαλάντως Τρύφωνος και του Άλεξ Οικονόμου οι οποίοι ανέλαβαν την μουσική επιμέλεια της βραδιάς. 

Η βραδιά δεν θα ήταν ίδια χωρίς την υποστήριξη της Άντρεας Κυριάκου και της Μαρίας Κορτζιά, οι οποίες ένωσαν τις δυνάμεις τους και ανέλαβαν το τιμόνι της παρουσίασης της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργάνωσε για 4η χρονιά το περιοδικό Beautiful People.

Τέλος, σημαντικό ρόλο βέβαια στην υλοποίηση του 4ου Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show, είχε η θερμή υποστήριξη του κόσμου, ο οποίος δίνοντας "το παρών" του βοήθησε με τον δικό του τρόπο στον ιερό σκοπό της βραδιάς. Να σημειώσουμε μάλιστα πως τα tickets είχαν γίνει sold out λίγες ώρες πριν από το μεγάλο φιλανθρωπικό event και αυτό σίγουρα από μόνο του λέει πολλά.

Μέγας Χορηγός: ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ
Χορηγοί: Αρχιτεκτονικό γραφείο VALENTINOS IOANNOU ARCHITECTURAL DESIGN STUDIO, Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδη, MAC, Native Hair Saloon, Miele Hair Spa, F.C HAIR, TEMPO, CITO, OCCHIO HOSPITALITY GROUP 

 

PEOPLE: Τελευταία Ενημέρωση