ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: faux leather pencil φούστα, ζιβάγκο και kitty heels
 

Η υπέροχη πρωτοβουλία των ''Rescued Box''

newsroom must

Όλοι, λίγο πολύ, έχουμε μπει στη διαδικασία να επιλέγουμε φρούτα και λαχανικά που έχουν όμορφη εμφάνιση, χωρίς να μπορούμε να δικαιολογήσουμε τον λόγο που το κάνουμε. Παρόλο που πολλές φορές το αντιμετωπίζουμε με χιούμορ, αυτή η κίνηση μας έχει καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον.

Στην Κύπρο κάθε χρόνο απορρίπτονται από τις υπεραγορές περίπου 4 χιλιάδες τόνοι φρέσκα φρούτα και λαχανικά, όχι επειδή υστερούν σε γεύση αλλά, συνήθως, για λόγους αισθητικής και υπερπαραγωγής. Είτε επειδή είναι πολύ μεγάλα, πολύ μικρά ή έχουν παράξενο σχήμα, ή το χρώμα τους, δεν γίνονται αποδεκτά και καταλήγουν στις χωματερές, ενώ ταυτόχρονα εκατοντάδες συμπολίτες μας ζουν σε συνθήκες πείνας.

Αυτό ακριβώς επιχειρεί να αλλάξει το Rescued Box, μαζεύοντας απευθείας από παραγωγούς φρέσκα εποχιακά φρούτα και λαχανικά, με διαφορετικά φρούτα κάθε μήνα. Για παράδειγμα, αυτό το μήνα στο Rescued Box θα περιέχει φρέσκες ντομάτες, αγγουριά, πιπεριές, διαφορά λάχανα, πορτοκαλιά, μήλα, αχλάδια, ακτινίδια κλπ. 

To Rescued Box είναι μια οικογενειακή επιχείρηση κοινωνικού χαρακτήρα, που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον, την καταπολέμηση της πείνας, την μείωση της σπατάλης και ταυτόχρονα στοχεύει να αναδείξει τα θετικά της σωστής και υγιεινής διατροφής. Διαθέτει διαδικτυακή  πλατφόρμα και λειτουργεί με βάση συνδρομών και ταυτόχρονα προσφέρουμε το 10% των συνολικών κουτιών της εβδομάδας σε οικογένειες που το έχουν πραγματική ανάγκη

Περισσότερες πληροφορίες:

Website: rescuedbox.com
Facebook: @rescuedbox
Instagram
@rescuedbox
Email us: info@rescuedbox.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

Η νίκη είναι στη συμμετοχή

Η νίκη είναι στη συμμετοχή

H μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων της Κύπρου μας, με γνώμονα πάντα τις θεμελιώδεις αξίες του ...
Ριάνα Στυλιανού
 |  PROMO