ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Η κουζίνα του Πάσχα και της άνοιξης» στο Γαστρονόμο Απριλίου

Στο νέο τεύχος Απριλίου μάθετε πως και τι να μαγειρέψετε στο γιορτινό τραπέζι της Λαμπρής. Πρωτότυπες συνταγές αλλά και συμβουλές από τους καλύτερους Έλληνες σεφ για να έχετε ένα αξιοζήλευτο αποτέλεσμα.

Τάρτες ανοιξιάτικες, μαγειρίτσες αλλά και ιδιαίτερες μαγειρικές με συκωταριά, εύκολοι πασχαλινοί μεζέδες, αρνί και κατσίκι στη λαδόκολλα και στη γάστρα, ρολά με αρνί και κατσίκι, κοντοσούβλια για όλα τα γούστα, ολόκληρο αρνί ξεκοκαλισμένο σε ρολό, ντιπ γιαουρτιού, σαλάτες και 6 ιδέες για σπέσιαλ πατάτες φούρνου.

Ακόμη μεγάλο αφιέρωμα για το διασημότερο Πάσχα της Ελλάδας, αυτό της Κέρκυρας …τιλίχουρδα, χορδές, κολομπίνα και άλλες παραδοσιακές λαμπριάτικες συνταγές του νησιού αλλά και ελαφριά ανοιξιάτικα γλυκά με φρέσκα τυριά.

Μαζί τα περιοδικά Beautiful People, KSPORTS και ο πρώτος τόμος «Νηστήσιμα « από της σειρά βιβλίων «Καθημερινές Γεύσεις» με μόνο 3.90 ευρώ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS