ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Η κουζίνα της Αθηένου» στις Καυτές Πιπεριές

Στο νέο τεύχος του περιοδικού «Καυτές Πιπεριές» ο γνωστός σεφ Χρίστος Χριστοδούλου και η ομάδα του ξεκινούν την νέα χρονιά αναζητώντας νέες ιδέες αλλά και καινούργιους προορισμούς από την ελεύθερη και κατεχόμενη Κύπρο με παραδοσιακές ντόπιες συνταγές.

Πρώτος σταθμός για το 2015 η Αθηένου. Ένα μεγάλο χωριό, μια κωμόπολη με πολλούς κατοίκους αλλά και πολλά γαστρονομικά θέματα.

Μουσεία με παλιούς αλευρομύλους, κατασκευή τυριών, ξηρών καρπών, γλυκών και φυσικά δεν λείπουν οι ωραίες ταβέρνες. Ζεστοί άνθρωποι, πρόθυμοι να μας ξεναγήσουν και να μοιραστούν μαζί μας τις γαστρονομικές τους εμπειρίες.

Βρείτε στο νέο τεύχος όλα όσα φτιάξαμε στην ωραία Αθηένου και φυσικά τις δικές μας προτάσεις για φαγητά και γλυκά φτιαγμένα ειδικά για εσάς.

Αθηενίτικο χαλούμι
Ταχινόπιτα
Λουκούμια Αθηενίτικα
Λουκάνικα
Κουμνιαστά ή παστά
Ζαλατίνα
Φιλέτο ψαριού με τριμμένο καρύδι
Λινγκουίνι με μύδια
Πίτα με μελιτζάνες και ελιές
Μεξικάνικα μπουρίτος με κιμά
Πατατοσαλάτα με κοτόπουλο και μπέικον
Μπαρμπούνι με ελιά και αρωματικά
Μικρές πίτες με κιμά
Ψάρι αυγολέμονο με σέλινο
Κανταϊφι με γλυκιά κρέμα
Δροσερά σου με ανάλαφρη κρέμα
Κέικ σοκολάτα με εσπεριδοειδή
Δάχτυλα
Μπράουνις με κρέμα δυόσμο
Γλυκό αμυγδάλου
Μαρμελάδα εσπεριδοειδών

Μαζί τα περιοδικά Beautiful People, KSPORTS και το βιβλίο «τα TOP 10 του Κόσμου»  με μόνο 3.90 ευρώ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS