Η συλλογή Ready-to-Wear Φθινοπώρου 2025 του Andreas Kronthaler για τον οίκο Vivienne Westwood παρουσιάστηκε στο Παρίσι ως μια ζωντανή, θεατρική ωδή στην κληρονομιά της Westwood και στο προσωπικό του δημιουργικό ταξίδι.
Σε μια επίδειξη που έλαβε χώρα στο Pavillon Cambon, ο Kronthaler συνδύασε το αναρχικό πνεύμα της Westwood με το δικό του approach, δημιουργώντας ένα mixture ραπτικής ακρίβειας και στυλιστικής πρόκλησης. Κυρίαρχο στοιχείο της συλλογής ήταν η ανατρεπτική προσέγγιση στην παραδοσιακή βρετανική ραπτική: υπερμεγέθη σακάκια, ασύμμετρες φούστες και παλτό με υπερβολικούς όγκους, δημιούργησαν σιλουέτες που ήταν ταυτόχρονα ευγενείς και punk.
Οι υφές έπαιξαν επίσης κεντρικό ρόλο: χοντρές μάλλινα υφάσματα συναντούσαν γυαλιστερά μεταλλικά στοιχεία, ενώ τούλι και βελούδο σχημάτιζαν φορέματα με τονισμένους ώμους και γοφούς – σωματικά «καλούπια» που αναδεικνύαν στην ουσία την ιδιορρυθμία.
Η συλλογή έκλεισε με μια υπαινικτική προοπτική για το μέλλον, καθώς ο Kronthaler εξέφρασε την πρόθεσή του να παρουσιάσει αυτόνομη ανδρική συλλογή στο Μιλάνο. Μέσα από αυτή τη συλλογή, επιβεβαίωσε όχι μόνο την αφοσίωσή του στην καλλιτεχνική κληρονομιά της Vivienne Westwood, αλλά και την ικανότητά του να εξελίσσεται δημιουργικά χωρίς να χάνει το ριζοσπαστικό του ύφος.