ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Tyla: Με φόρεμα φτιαγμένο από άμμο στο Met Gala

Δεν μπορούσε να ανέβει τα σκαλιά αλλά ούτε και να ιδρώσει.

Μαρία Καραμάνου

Στη φετινή διοργάνωση του Met Gala 2024, το οποίο είχε ως θέμα το «Κήπος του Χρόνου», η 22χρονη τραγουδίστρια Tyla επέλεξε να κάνει μια εντυπωσιακή και τολμηρή εμφάνιση που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στην εκδήλωση. Η Tyla εμφανίστηκε φορώντας ένα φόρεμα Balmain κατασκευασμένο αποκλειστικά από άμμο, κρατώντας μια αληθινή κλεψύδρα, συμβολίζοντας τη σχέση της με τον χρόνο και ενσωματώνοντας με έναν πρωτότυπο τρόπο το θέμα της βραδιάς.

Το φόρεμα, αν και ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσχρηστο στην πράξη. Η Tyla αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της βραδιάς, καθώς το φόρεμα είχε κατασκευαστεί πάνω της και είχε ψηθεί, γεγονός που το έκανε εξαιρετικά ευάλωτο σε ρωγμές και σπασίματα με κάθε λάθος κίνηση. Περπατώντας ή ακόμα και ανεβαίνοντας τα σκαλιά ήταν μια πρόκληση, αφού το φόρεμα μπορούσε να σπάσει εύκολα.

Επιπλέον, η τραγουδίστρια έπρεπε να προσέχει ιδιαίτερα να μην ιδρώσει, καθώς η υγρασία θα μπορούσε να προκαλέσει την αποκόλληση της άμμου από το φόρεμα, υπονομεύοντας περαιτέρω τη σταθερότητα και την αισθητική του. Η επιλογή της Tyla να ενσωματώσει την άμμο στο φόρεμά της ως σύμβολο του χρόνου ήταν ένας τολμηρός και καινοτόμος τρόπος για να προσεγγίσει το θέμα της βραδιάς, όμως η πρακτική εφαρμογή αποδείχθηκε πολύ πιο περίπλοκη από ό,τι θα μπορούσε κανείς να προβλέψει, δείχνοντας πως οι συνθήκες της υψηλής μόδας συχνά απαιτούν θυσίες στην άνεση και την πρακτικότητα.

Συνολικά, το φόρεμα δημιουργήθηκε με βάση τρεις διαφορετικές αποχρώσεις άμμου, ενώ μικροκρύσταλλοι που τοποθετήθηκαν ενδιάμεσα, τού έδιναν λάμψη σε κάθε κίνηση. Για να ανέβει τα σκαλιά, οι άνδρες που ήταν στην ασφάλειά της χρειάστηκε να τη σηκώσουν με τα χέρια τους, ενώ η Tyla χρησιμοποίησε επίσης, το ασανσέρ του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση