ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Το στιλιστικό παραστράτημα της κολλητής της Meghan Markle

Αντέγραψε ρούχο γνωστού οίκου και έγινε θέμα σχολιασμού η Jessica Mulroney.

newsroom must

Επίθεση μέσω διαδικτύου δέχτηκε τις προηγούμενες ημέρες η κολλητή της Meghan Markle, Jessica Mulroney καθώς όπως υποστηρίζουν οι ακόλουθοί της, αντιγράφει σχέδια ρούχων από άλλες εταιρίες για να τα χρησιμοποιεί στις επικείμενές της κολεξιόν.

Χαρακτηριστικά, η 41χρονη στιλιστρια, φαίνεται να λάνσαρε τη νέα της σειρά κουστουμιών από τις 16 Ιουνίου, ενώ μόλις την περασμένη Παρασκευή δημοσίευσε μια φωτογραφία από το πρώτο της σχέδιο με λεζάντα «Το πρώτο κομμάτι. Πως σας φαίνεται;»

Όμως, το ίδιο κομμάτι μοιάζει να είναι ίδιο με αυτό της βρετανικής εταιρίας Ralph & Russo, από τη συλλογή τους το 2018, όμως η συγκεκριμένη φωτογραφία που είχε χρησιμοποιήσει η ίδια μοιάζει να είναι από την μάρκα Net-a-Porter.

Φυσικά, η ‘Daily Mail’ αναφέρει ότι η φωτογραφία του οίκου Net – a – Porter είναι πανομοιότυπη με αυτή που δημοσίευσε η Mulroney από κάθε άποψη. Τονίζοντας ότι το ίδιος κουστούμι είχε επιλέξει κάποτε να φορέσει και η Michelle Obama σε παρουσίαση βιβλίου της το Μάρτιο του 2019.

Η στιλιστρια, ενημέρωσε αμέσως την εν λόγω ανάρτηση, αμέσως μόλις οι ακόλουθοί της σχολίασαν το γεγονός, προσθέτοντας ότι το σχέδιο είναι «εμπνευσμένο από τους αγαπημένους μου σχεδιαστές Ralph & Russo», χωρίς όμως να ορίζει την τιμή του σχεδιαστή. Ενώ λίγο αργότερα διέγραψε εντελώς την ανάρτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση