ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Το look που επέλεξε η Αθηνά Μαυρογιάννη στην πρεκλογική συναυλία του πατέρα της

Με το χρώμα ''της τελειότητας'' η κόρη του Ανδρέα Μαυρογιάννη στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Λευκωσία.

Δέσποινα Άσπρου

Το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η  παγκύπρια συναυλία στήριξης του υποψήφιου Προέδρου της δημοκρατίας Ανδρέα Μαυρογιάννη στο Στάδιο Ελευθερία – Τάσος Παπαδόπουλος στη Λευκωσία. Όπως είδαμε μέσα από τα social media, η προεκλογική συναυλία είχε μεγάλη επιτυχία, με ανθρώπους από όλη την Κύπρο να δίνουν "το παρών" τους προκειμένου να απολαύσουν τους Γιώργο Ανδρέου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Ευσταθία, Παντελή Θαλασσινό, Κούλη Θεοδώρου, Παμπίνα Κοντέα, Δημήτρη Μπάση, Γιώργο Νταλάρα και Βασίλη Παπακωνσταντίνου και φυσικά, να δείξουν την υποστήριξή τους στον υποψήφιο πρόεδρο.

Όπως κάθε φορά, στο πλάι του βρισκόταν η κόρη του Αθηνά Μαυρογιάννη, η οποία για την περίσταση επέλεξε ένα casual chic σύνολο - ιδανικό για συναυλίες.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά επένδυσε σε ένα σκούρο τζιν παντελόνι μαζί με λευκό πουκάμισο και μαύρα παπούτσια. Ο εν λόγω συνδυασμός πέρα από ευκολοφόρετος, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και αποτελεί η πιο διαχρονική επιλογή για κάθε ηλικία. 

Να σημειώσουμε ότι το τζιν φορεμένο με λευκό πουκάμισο εκπροσωπεί την κλασική γοητεία και αποδεικνύει πως η κάθε γυναίκα που επιλέγει τα κομμάτια αυτά, δεν χρειάζεται πολλά για να λάμψει. Όσον αφορά στο λευκό χρώμα, το οποίο γενικότερα βλέπουμε φορεμένο από τις γυναίκες της πολιτικής σκηνής, συνδέεται άμεσα με το φως, την καλοσύνη, την αθωότητα και την αγνότητα. Θεωρείται το χρώμα της τελειότητας και σημαίνει ασφάλεια, ενώ μπορεί να αποτελέσει και μια επιτυχημένη αρχή. 

 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση