ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Το επόμενο σόου του οίκου Gucci σε ιστορικό Ρωμαϊκό νεκροταφείο

Αν κάτι ξέρει να κάνει καλά ο Alessandro Michele, πέρα από το ταλέντο του στη μόδα, είναι να προκαλεί το ενδιαφέρον με τις επιλογές των χώρων στους οποίους παρουσιάζει τις συλλογές του για τον Gucci. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την πρόταση του -η οποία και απορρίφθηκε- να χρησιμοποιήσει την Ακρόπολη για ένα fashion show του ιταλικού οίκου.

Τώρα ο εκκεντρικός καλλιτεχνικός διευθυντής αποφάσισε μαζί με την ομάδα του να ταξιδέψουν στην γαλλική Προβηγκία και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Alyscamps, η οποία αποτελεί μια περιοχή που βρίσκεται κάτω από τη προστασία της Unesco, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά, Ρωμαϊκά νεκροταφεία που έχουν καταφέρει να διατηρηθούν μέχρι και σήμερα. 

“Για να νιώσω το σύγχρονο, πρέπει να ξέρω ότι κάτι υπήρχε πριν. Πρέπει να το αγγίξω “, δήλωσε ο Michele παλιότερα.

Τα Alyscamps, που βρίσκονται έξω από τα χωριά Arles στη νότια Γαλλία, έγιναν ακόμα πιο γνωστά υστέρα από τον Vincent Van Gogh και τον Paul Gauguin, οι οποίοι τα συμπεριέλαβαν σε διάσημους πίνακες τους. Με το show του γνωστού οίκου, θα είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιηθούν και ως σκηνικό σε επίδειξης μόδας.

O Michele επέλεξε πολιτιστικά σημαντικές τοποθεσίες και για τις τρεις προηγούμενες συλλογές της Gucci Cruise: το DIA Art Foundation της Νέας Υόρκης το 2015, το Westminster Abbey στο Λονδίνο το 2016 και όταν ο Παρθενώνας που ήταν η πρώτη του επιλογή δεν ήταν διαθέσιμος, την Palatina Gallery στο Palazzo Pitti της Φλωρεντίας τον περασμένο Μάιο.

Το cruise show θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου του ερχόμενου έτους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση