ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Τα μυστικά μόδας που χρησιμοποιεί η βασιλική οικογένεια

Δείτε πιο κάτω κάποια απο τα μυστικά τους

Μαρία Σάββα

Η ζωή στη βασιλική οικογένεια φέρνει πάντα στο προσκήνιο τα μέλη της, καθιστώντας τις τέλειες εμφανίσεις σε κάθε δημόσια εμφάνιση αναγκαία. Ευτυχώς, υπάρχουν απλές συμβουλές στυλ και μόδας που εξασφαλίζουν ότι οι βασιλικές κυρίες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη γκαρνταρόμπα τους κατά τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Καλσόν με μαξιλαράκια στα πόδια:

Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο μόδας, τα θηλυκά μέλη φορούν γυμνά ή διάφανα καλσόν κατά τις δημόσιες εξόδους. Ωστόσο, για να αποφεύγουν την ολίσθηση στα τακούνια, χρησιμοποιούν καλσόν με μαξιλαράκια σιλικόνης στο κάτω μέρος.

Δίχτυα στα μαλλιά:

Κατά τη δημιουργία ψηλού κότσου, η Κέιτ χρησιμοποιεί δίχτυα στα μαλλιά της. Αυτό διατηρεί το χτένισμα στη θέση του και αποτρέπει την ανησυχία για ανεπιθύμητες αλλαγές κατά τη διάρκεια αντίξοων καιρικών συνθηκών.

Ζωηρά χρώματα:

Η επιλογή έντονων χρωμάτων στις εμφανίσεις της βασίλισσας Ελισάβετ δεν είναι τυχαία. Τα έντονα χρώματα την καθιστούν ευδιάκριτη ακόμη και στο πλήθος, σύμφωνα με την κόμισσα του Wessex.

Καπέλα με ενσωματωμένες χτένες:

Για να διατηρήσουν τα καπέλα τους στη θέση τους, οι βασιλικοί χρησιμοποιούν καπέλα με ενσωματωμένες χτένες ή ελαστικά, εξασφαλίζοντας ότι τα αξεσουάρ τους παραμένουν ασφαλή.

Γόβες ένα νούμερο μεγαλύτερο:

Φορώντας παπούτσια ένα νούμερο μεγαλύτερα, οι βασιλικές διασφαλίζουν την άνεση τους και αποφεύγουν τις φουσκάλες, διατηρώντας τα πόδια τους αναπαυτικά ακόμη και κατά τη διάρκεια μακράς παραμονής σε κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση