ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Pharrell Williams: Παρουσίασε τη νέα του συλλογή Louis Vuitton στο Hong Kong

Μία επίδειξη υπερθέαμα που εντυπωσίασε και προσέλκυσε τουρίστες μετά την πανδημία.

Μαρία Καραμάνου

 

Ο Pharrell Williams παρουσίασε την καινούργια του συλλογή με τη Louis Vuitton σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό στο λιμάνι του Hong Kong. Το show πραγματοποιήθηκε στο Victoria Dockside, έναν παραλιακό πεζόδρομο με εμπορικά εκθεσιακά κέντρα και ξενοδοχεία. Η επιλογή του χώρου είναι σημαντική, καθώς έγινε ενώ ο τουρισμός επιστρέφει στο Hong Kong μετά την πανδημία. Με αυτόν τον τρόπο, η πόλη προσπαθεί να ανακτήσει τη λάμψη της και να επαναφέρει το ενδιαφέρον προς αυτήν.

Το show παρουσίασε τη δεύτερη συνεργασία του Pharrell με τον οίκο μόδας Louis Vuitton, εστιάζοντας σε ανδρικά ρούχα. Η εμφάνιση του συνοδευόταν από ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, δημιουργώντας μια εμπειρία μόδας που ξεχωρίζει στοn οίκο.

Το show προσέλκυσε πλήθος θαυμαστών της μόδας, με πολλούς να παρακολουθούν την επίδειξη από βάρκες. Ένα παραδοσιακό ξύλινο πλοίο έπλεε κοντά, φωτιζόμενο από το μονόγραμμα του οίκου Louis Vuitton. Η εκδήλωση ξεκίνησε με μουσικούς που έπαιζαν γιουκαλίλι, παρουσιάζοντας μια σύνθεση από Pharrell Williams, τον Swae Lee και τον Ράου Αλεχάντρο.Τα μοντέλα περπάτησαν στη Λεωφόρο των Αστέρων, που είχε επικαλυφθεί με άμμο, φορώντας άνετα και καλοραμμένα ρούχα με επιρροές από στυλ ναυτικών και χαβανέζικα μοτίβα.

Ο Pharrell Williams, 50 ετών, γνωστός για τις επιτυχίες του «Happy» και «Blurred Lines», προκάλεσε εντύπωση με την πρώτη του επίδειξη μόδας για τον οίκο Louis Vuitton στο Παρίσι τον Ιούνιο. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στην Pont Neuf και συμμετείχε επίσης ο Jay-Z.

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την οικογένεια των Cheng, δισεκατομμυριούχων, και το γεγονός ότι διεξήχθη μπροστά στο λιμάνι αντανακλά την πρόοδο του Hong Kong και την επιστροφή του ως τουριστικού και εμπορικού κέντρου. Οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας επηρέασαν την ελκυστικότητά του, αλλά αυτή την στιγμή, οι τοπικές αρχές προσπαθούν να αναστήσουν την οικονομία της περιοχής.

Ο οίκος Louis Vuitton έχει αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες για την ανάκαμψη του εμπορίου, συμπεριλαμβανομένης της διανομής κουπονιών, της παράτασης του ωραρίου λειτουργίας στα εμπορικά κέντρα, και της διοργάνωσης νυχτερινών αγορών στη Λεωφόρο των Αστέρων.

Η εταιρεία εκμεταλλεύεται το πρότυπο του Walk of Fame του Hollywood στη Λεωφόρο των Αστέρων του Hong Kong, προσδίδοντας έναν πολιτιστικό χαρακτήρα στην περιοχή. Ο Pharrell Williams, που διορίστηκε σχεδιαστής ανδρικών ενδυμάτων της Louis Vuitton, έχει παρουσιάσει εντυπωσιακές εκδηλώσεις μόδας στο Παρίσι και συμβάλει στην ενίσχυση του κύρους του οίκου.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα εδώ:

 

Δείτε το βίντεο του fashion show εδώ:

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση