ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας 2020 θα διεξαχθούν ψηφιακά

Εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας της COVID-19, το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας (BFC) ανακοίνωσε ότι η τελετή απονομής των Βραβείων Μόδας ( Fashion Awards 2020) θα διεξαχθεί διαδικτυακά.
 
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του BFC, στη φετινή τελετή θα αναγνωριστούν και θα τιμηθούν τους σχεδιαστές, brands, εκπρόσωποι του δημιουργικού τομέα και προσωπικότητες που επηρέασαν φέτος τον κλάδο της μόδας παρά την τρέχουσα κατάσταση σε όλο τον κόσμο.
 
Η Stefani Fair πρόεδρος του BFC επισήμανε: «Ήταν μια χρονιά όπως καμία άλλη. Η μόδα πιθανότατα έχει αλλάξει για πάντα και οι επιχειρήσεις και οι σχεδιαστές έπρεπε να προσαρμοστούν σε μια νέα πραγματικότητα. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να αναγνωρίσουμε εκείνους στη βιομηχανία της μόδας που έπαιξαν σημαντικό ρόλο αυτήν την απίστευτη χρονιά, αποδεικνύοντας τη συμπαράσταση και την ανθεκτικότητα του κλάδου μας. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουν τα Βραβεία Μόδας 2020, να προβάλλουν εκείνους που έχουν δείξει ηγετικότητα και δημιουργική ανθεκτικότητα τον τελευταίο χρόνο».
 
Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου.
 
Θα απονεμηθούν 20 βραβεία μέσω ταινίας μικρού μήκους που θα καταγράφει τη βιομηχανία της μόδας το 2020 και στη συνέχεια διαμορφωτές γνώμης και δημιουργοί θα ανταλλάξουν απόψεις για τις πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς.
 
Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας ανακοίνωσε επίσης ότι η τελετή απονομής των Βραβείων Μόδας 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου του 2021 στο Royal Albert Hall, στο Λονδίνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση