ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: βερμούδα, λινό πουκάμισο και kitty heels
 

Style Icon 2012: The final countdown!

Μην χάσετε εκτάκτως αυτό το Σάββατο το «Beautiful People» με την «Καθημερινή».

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο διαβάζουμε στο περιοδικό «Beautiful People» και μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από τα Style Icons αλλά και για το final countdown. Η Γιώτα Παπαδοπούλου, η Μελίνα Φύσα, η Ελίνα Θεοδότου, η Νάσια Μαρκίδου, η Βαλεντίνα Τσίγκη και η Δέσποινα Τζιαπούρα, δίνουν τη δική τους μάχη στήθος με στήθος στα πρώτα Gliss Style Awards 2011 που διοργανώνει το must, το πρώτο lifestyle περιοδικό της Κύπρου.

Οι συντελεστές του περιοδικού ψήφισαν τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς και μας τα παρουσιάζουν, παροτρύνοντάς μας να ντυθούμε ως… style icons. Η γνωστή ηθοποιός Μαριάννα Σάντη αποκαλυπτική όσο ποτέ άλλοτε, μιλά για όλα όσα την κάνουν πραγματικά ευτυχισμένη και δηλώνει πως είναι ερωτευμένη.

Η γλυκιά food editor Αθηνά Λοϊζίδου παρασύρει τους αναγνώστες στο νέο της γευστικό ταξίδι. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου και εκεί ξεχώρισε τις πιο λαμπερές παρουσίες.

Το «Beautiful People» αποχαιρετά τον παλιό χρόνο, φρεσκάροντας τη μνήμη μας με όσα μας κίνησαν το ενδιαφέρον από τη ζωή των αγαπημένων μας celebrities. Αυτά και άλλα πολλά μόνο στο «Beautiful People» που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο με την «Καθημερινή».  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Beautiful People  |  Gossip  |  People  |  Celebs

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση