ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Στα λευκά οι γυναίκες του νέου Υπουργικού Συμβουλίου

Το dress code που ακολούθησαν οι γυναίκες του νέου Υπουργικού Συμβουλίου της νέας διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη

Μαρία Σάββα

Επίσημα πλέον θα αναλάβουν τα καθήκοντα τους τα μέλη του νέου Υπουργικού Συμβουλίου της διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη, με όλα τα μέλη να παρευρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 1η Μαρτίου στο Προεδρικό Μέγαρο για την τελετή διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών.

Αυτό που μάς έκανε εντύπωση, ήταν το ότι οι περισσότερες από τις γυναίκες του Υπουργικού Συμβουλίου, εμφανίστηκαν φορώντας λευκά και ήταν άκρως κομψές.

Αρχικά η Υπουργός Υγείας, Πόπη Κανάρη για την περίσταση επέλεξε ένα λευκό suit το οποίο συνδύασε με ένα τιρκουάζ πουκάμισο με λευκά stripes. Όσο για την Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Άννα Προκοπίου φόρεσε ένα all white σύνολο το οποίο αποτελείτο απο ένα λευκό κουστούμι και μια ασορτί μπλούζα ολοκληρώνοντάς το με καφέ ψηλές μπότες. 

Υπουργός Υγείας: Πόπη Κανάρη

 Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως: Άννα Προκοπίου

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, Μαρίνα Χατζημανώλη, έκανε την διαφορά φορώντας ένα all black based outfit το οποίο συνδύασε με ένα λευκό blazer με επίσης μαύρες λεπτομέρειες, ενώ το λευκό τίμησε με την εμφάνισή της και η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων,  Τζόζη Χριστοδούλου,η οποία πιο συγκεκριμένα φόρεσε ένα λευκό σατέν μπλουζάκι μαζί blazer στην ίδια απόχρωση και ένα μαύρο παντελόνι.Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω: Μαρίνα Χατζημανώλη και Επίτροπος Ισότητας των Φύλων, Τζόζη Χριστοδούλου

Στους ίδιους χρωματισμούς βάδισε και η Επίτροπος Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου, η οποία φόρεσε ένα total white outfit το οποίο ολοκλήρωσε με μαύρα τακούνια.H Επίτροπος Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση