ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Με σπασμένο χέρι στην ορκωμοσία του ο Χατζηγιάννης

Η δήλωση του Νίκου Χριστοδουλίδη για το νέο Υπουργικό

Μαρία Σάββα

Το πρωί της Τετάρτης 1η Μαρτίου ανέλαβαν επίσημα πλέον τα καθήκοντα τους τα μέλη του νέου Υπουργικού Συμβουλίου της νέας διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη, μαζί τους και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο οποίος ολοκλήρωσε την ορκωμοσία του, για το Υφυπουργείο Πολιτισμού, με τον ίδιο να εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με το χέρι του τυλιγμένο σε γύψο.

Όπως φαίνεται ο ίδιος πιθανό να υπέστη ένα μικρό ατύχημα λίγο πριν την ορκωμοσία του, όπου γλίστρυσε και έπεσε στο Βερολίνο. Κάτι όμως που δεν τον επηρέασε στο να παρευρεθεί.

Όπως και οι υπόλοιποι νέοι Υπουργοί έτσι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέλαβε από σήμερα τα καθήκοντά του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναφερόμενος σε όλους τους νέους Υπουργούς να είπε: «Διορίζοντας σας σήμερα δείχνω σε εσάς την ίδια εμπιστοσύνη που έδειξε ο κυπριακός λαός σε μένα. Θα πρέπει να είστε παραγωγικοί, δραστήριοι οι πρώτοι των πρώτων σε ποιότητα και ήθος. Απαιτώ από εσάς ότι απαιτώ εγώ από τον εαυτό μου. Η εξουσία είναι προσωρινή και εκπορεύεται από τον λαό με μοναδικό σκοπό να επιφέρει οφέλη στους πολλούς και όχι τους λίγους.

Έχετε επιλεγεί να υπηρετήσετε τη χώρα με τη δίκη μου έντονη πεποίθηση ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε. Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος για κανένας μας. Να έχετε ανοιχτές τις πόρτες σας στους πολίτες. Μαγικές λύσεις και ραβδιά δεν υπάρχουν. Απαιτείται συνεχής προσπάθεια, μελέτη, και εργατικότητα. Σας καλώ να είστε ειλικρινείς και δίκαιοι. Να γίνετε υπηρέτες της αξιοκρατίας».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση