ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Η Αννίτα Δημητρίου με το χρώμα του μυστηρίου στην υποβολή των υποψηφιοτήτων

Με την ίδια απόχρωση είδαμε ουκ ολίγες φορές και την Michelle Obama, ενώ γενικότερα το χρώμα αυτό πρωταγωνίστησε σε πολλές πολιτικές σκηνές.

Δέσποινα Άσπρου

 Στο Συνεδριακό Κέντρο «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» όπου υποβάλλονται σήμερα, 5 Δεκεμβρίου, από  τις 08:00 μέχρι τις 12:00 οι υποψηφιότητες για τις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές, έφτασε η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, η οποία όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ώρες συνοδεύει τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Η Πρόεδρος της Βουλής έφτασε στον χώρο με τον συναγερμικό υποψήφιο γύρω στις 10:45 και με την στυλιστική της επιλογή έστρεψε την προσοχή προς το πρόσωπό της. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις εικόνες που ακολουθούν, η Αννίτα Δημητρίου για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα επέλεξε να φορέσει ένα σικάτο μακρύ μοβ παλτό, το οποίο συνδύασε με κλασικό κουστούμι και γόβες.

Βλέποντας την εμφάνιση της Προέδρου της Βουλής, δεν μπορέσαμε να μην αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που ίσως κρύβεται πίσω από την εν λόγω bold επιλογή της. Κατά πολλούς, η μοβ απόχρωση είναι το χρώμα του μυστηρίου καθώς σύμφωνα με την σημασία των χρωμάτων συνδυάζει την σταθερότητα του μπλε και την ενέργεια του κόκκινου, ενώ σνδέεται άμεσα με τη βασιλεία. Την ίδια στιγμή, βάση διάφορων θεωριών και μελετών που έκαναν κατά καιρούς ειδικοί ψυχικής υγείας  η απόχρωση συμβολίζει τη δύναμη και την ικανότητα, την πολυτέλεια και τη φιλοδοξία, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα. Διαβάζοντας αυτά και όχι μόνο, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως η επιλογή της Αννίτας Δημητρίου κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η απόχρωση εμφανίστηκε σε κρίσιμης σημασίας πολιτικές στιγμές.

Με το ίδιο χρώμα εμφανίστηκε η Hillary Clinton στην ορκωμοσία του Joe Biden και πιο συγκεκριμένα, τότε, είχε επενδύσει σε ένα σικάτο κλασικό μοβ σύνολο. Την ίδια ημέρα, και η Michelle Obama επένδυσε σ ΄ένα ultra chic μονοχρωματικό look που αποτελείτο από ζιβάγκο, ψηλόμεση παντελόνα και μάξι παλτό όλα σε αποχρώσεις του μοβ.

Ενώ στην ίδια απόχρωση επένδυσε και σε μια ακόμη "ιστορική" της εμφάνιση η σύζυγος του Barack Obama. Ο λόγος για την επιστροφή της στον Λευκό Οίκο στο πλαίσιο των αποκαλυπτηρίων των επίσημων πορτρέτων της ίδιας και του συζύγου της, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε πάνω από πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του πρώην προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ από τον Biden. Να σημειώσουμε πως και κατά την διάρκεια της προεδρίας του Obama την είδαμε να φοράει κομμάτια σε μοβ χρώμα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@shalenecunninghamhodder)

σ

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση