ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Φιλίππα Καρσερά: Ο αναπάντεχος κομψός συνδυασμός που έκανε

Η συμβολική προσφορά των κυπριακών εταιρειών στην πολιτεία.

Μαρία Καραμάνου

Την 29η Νοεμβρίου, οι ECOMMRIDERS σε συνεργασία με την υποστήριξη της ECOMMBX πραγματοποίησαν δύο σημαντικές δωρεές, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή τους στον κοινωνικό τομέα. Πιο συγκεκριμένα, οι ιδρυτές των ECOMMRIDERS παρέδωσαν δύο διασωστικές μοτοσικλέτες στον Οργανισμό Κυπριακών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ), με τη Διευθύντρια Διεύθυνσης Ασθενοφόρων, Ριάνα Κωνσταντίνου, να παραλαμβάνει τη δωρεά.

Photo By @ecommbx On Instagram

Επιπλέον, παραδόθηκαν δύο αυτοκίνητα προς χρήση ατόμων με αναπηρία, τα οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης Αποκατάστασης Αναπήρων (Π.Ο.Α.Α), Άντρος Γεωργιάδης. Αυτές οι πρωτοβουλίες αποτελούν σημαντική προσφορά προς την κοινότητα, ενισχύοντας τις υποδομές υγείας και παρέχοντας στήριξη στα άτομα με αναπηρία στην Κύπρο.

Photo By @ecommbx On Instagram

Στα γραφεία της ECOMMBX, με την παρουσία της Πρώτης Κυρίας της Κύπρου, Φιλίππας Καρσερά-Χριστοδουλίδη, πραγματοποιήθηκαν οι συνεισφορές. Για την επίσημη εκδήλωση, η κυρία Φιλίππα επέλεξε έναν εντυπωσιακό συνδυασμό ενδυματολογικών στοιχείων που αποπνέουν κομψότητα.

Photo By @ecommbx On Instagram

Φόρεσε ένα μαύρο tailored παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα κρεμ πουκάμισο. Το πουκάμισο δέθηκε με έναν διακριτικό φιόγκο στον λαιμό, προσθέτοντας έναν διακριτικό αλλά κομψό στοιχείο. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με ένα σακάκι καφέ-πράσινου χρώματος, προσδίδοντας στην εμφάνισή της έναν διακριτικό, αλλά εντυπωσιακό χαρακτήρα.

Photo By @ecommbx On Instagram

Το μακιγιάζ της ήταν απαλό, με έμφαση στα έντονα μάτια, ενώ τα ίσια μαλλιά της ολοκλήρωσαν το στυλ της, προσδίδοντας της μια κομψή εμφάνιση.

Σε δηλώσεις της, είπε πως, «Το εντάσσω και αυτό στο πλαίσιο του εθελοντισμού γενικότερα, ειδικά της κοινωνικής ευθύνης που εκφράζεται από κάποιες εταιρείες, φυσικά πρόσωπα που ζουν και επιχειρούν στην Κύπρο. Είναι πολύ σημαντικό ότι με τις πράξεις τους και όχι λόγια είναι δίπλα στην πολιτεία. Βλέπουμε πως μία εταιρεία στην Κύπρο μπορεί να προσφέρει κοινωνικά γιατί η υγεία είναι στο επίκεντρο». 

Photo By @ecommbx On Instagram

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση