ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Ποιος θα ντύσει την Kamala Harris στην ορκωμοσία της;

Οι υποθέσεις γύρω από την εμφάνιση που πρόκειται να κάνει στην ορκωμοσία της

Σταύρη Φράγκου

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου μαζί με τον Joe Biden ο οποίος θα ορκιστεί ως ο 46ος Πρόεδρος των Η.Π.Α, θα ορκιστεί και η Kamala Harris η οποία θα είναι η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος στην ιστορία της Αμερικής αφροαμερικανής καταγωγής.

Η Kamala προβλέπεται να κάνει κάθε εμφάνισή της με στυλ και φινέτσα όπως ακριβώς έκανε στην τελετή για την αποδοχή του χρίσματος ως υποψήφια αντιπρόεδρος όπου εμφανίστηκε με ένα μοβ κοστούμι του σχεδιαστή Joseph Altuzarra - ενός multiracial σχεδιαστή που πέτυχε στην Αμερική. To μοβ χρώμα που επέλεξε, αντιπροσωπεύει το κίνημα της Σουφραζέτας και με αυτό έστειλε το μήνυμα πως η ίδια μπορεί να αναγνωρίζει την γυναικεία δύναμη, ωστόσο σκοπεύει να χαράξει την δική της πορεία.Για τον εορτασμό της νίκης των εκλογών η Harris εμφανίστηκε με ένα λευκό κοστούμι που σχεδίασε ο Wes Gordon για τον οίκο Carolina Herrera -ένα οίκο που έχει ντύσει σχεδόν όλες τις Πρώτες Κυρίες της χώρας. Εκτός από τους Joseph Altuzarra και Carolina Herrera, έχει δείξει προτίμηση σε ευρωπαϊκά brands όπως Valentino και Max Mara. Στην προεκλογική της εκστρατεία απέδειξε ότι η επιρροή της είναι τόσο δυνατή όπου μέσα από τις εμφανίσεις της κατάφερε να περάσει διάφορα μηνύματα στον κόσμο.Η ίδια με τις εμφανίσεις τις μέχρι σήμερα, έχει αποδείξει ότι κατανοεί πλήρως τη σημασία το ρόλου της μόδας στην πολιτική και η επιλογή της δεν θα είναι καθόλου τυχαία. Για αυτό τον λόγο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η συζήτηση για το ποιος σχεδιαστής θα επιμεληθεί την εμφάνιση της Kamala Harris - φήμες λένε ότι τις εμφανίσεις της ανέλαβε η στιλίστρια διάσημων Karla Welch. Όμως μέχρι τώρα μόνο υποθέσεις γίνονται με βάση τις προηγούμενες επιλογές της με τους περισσότερους να στοιχηματίζουν ότι για την τελετή της ορκωμοσίας της θα εμπιστευτεί και θα αναδείξει Αμερικανό σχεδιαστή, ιδίως αυτή την περίοδο, εν καιρώ κορωνοϊού, όπου η βιομηχανία της μόδας της χώρας χρειάζεται στήριξη.

Ανάμεσα στα ονόματα των σχεδιαστών που μπορεί να επιλέξει η Kamala Harris για τη τόσο σημαντική ημέρα είναι του Altuzarra όπου έχει δείξει ήδη την εμπιστοσύνη της σε αυτόν. Ο Joseph Altuzarra έχει ντύσει την Michele Obama και την Meghan Markle, δυο γυναίκες που έχουν ξεχωρίσει για τις εμφανίσεις τους.  Η Gabriela Hearst η οποία πλέον είναι στο τιμόνι του οίκου Chloé και οι δημιουργίες της είναι συνυφασμένες με τον γυναικείο δυναμισμό και έχουν sustainable χαρακτήρα, στοιχεία που εκφράζουν την Kamala Harris. 

O οίκος Carolina Herrera και ο σχεδιαστής του, Wes Gordon, την έχουν ντύσει ήδη μία φορά. Τα σύνολα του οίκου αποπνέουν κομψότητα και ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ της αντιπροέδρου. O Prabal Gurung, ένας mixed-race σχεδιαστής από το Νεπάλ, μοιράζεται παρόμοιες εμπειρίες με την Harris λόγω της καταγωγής αλλά και των επιτυχιών του και μπορεί να την εκφράζει σαν οίκος.  

Ο Brandon Maxwell από το Τέξας είναι ο αγαπημένος σχεδιαστής των celebrities τον οποίο λατρεύει η Lady Gaga αλλά και η Michelle Obama. Οι δημιουργίες του κρύβουν συμβολισμούς - κάτι το οποίο κάνει ήδη η Kamala στις εμφανίσεις της. Η Kamala Harris ίσως επιλέξει σύνολο από τον οίκο Pyer Mossο ο οποίος μέσα από τις προτάσεις που δίνει, θέλει να αναδείξει την κουλτούρα της κοινότητας των Μαύρων. 

Ακόμη ένα όνομα που είναι ανάμεσα στις υποθέσεις για τον σχεδιαστή που θα την ντύσει είναι του Christopher John Rogers. Ο νεαρός αφρο-αμερικανός σχεδιαστής, είναι ανερχόμενο ταλέντο της χρονιάς που μας πέρασε και αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή. Τέλος, η Kamala μπορεί να επιλέξει τον ίδιο σχεδιαστή που θα ντύσει τον Joe Biden για την ορκωμοσία, τον Ralph Lauren για ακόμα μία matchy εμφάνιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση