ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Οι δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια στο Emily in Paris είναι γεγονός

Οι 4 εντυπωσιακές δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή που θα δούμε στο Netflix

Ριάνα Στυλιανού

Ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής, Βασίλης Ζούλιας, σημείωσε για ακόμα μια φορά μια ιδιαίτερη διάκριση στο εξωτερικό, με τις δημιουργίες του να εμφανίζονται στη σειρά που αγάπησαν εκατομμύρια fashion lovers, «Emily in Paris», η οποία επιστρέφει αυτό τον μήνα στο Netflix με τον δεύτερο κύκλο.

Η σειρά θεωρείται το «Sex and The City» της νέας γενιάς, εφόσον το ντύσιμο των πρωταγωνιστών της σειράς εμπνεύσουν ολοένα και περισσότερο τις fashionistas και μη της σήμερον ημέρας. Πρόκειται λοιπόν για μια μεγάλη συνεργασία ανάμεσα στη σειρά κια τον σχεδιαστή, καθώς 4 τουλάχιστον δημιουργίες του, δίνουν το παρών τους και κλέβουν την παράσταση.

Στη συνεργασία συνωμότησε η εμβληματική ενδυματολόγος Πατρίτσια Φιλντ, η οποία σύστησε τον Έλληνα σχεδιαστή, στον παραγωγό της σειράς, Ντάρεν Σταρ.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

«Αυτή τη στιγμή, αυτή η σειρά είναι κάτι σαν το Sex and The City μιας και η στυλίστρια είναι η ίδια. Η Πατρίσια Φιλντ είχε κάνει το styling για αυτή τη σειρά, που είναι κάπως σαν το σύγχρονο Sex and The City αυτής της εποχής και επηρεάζει πολύ κόσμο. Και νεαρές ηλικίες αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες, γιατί και οι δύο πρωταγωνίστριες καλύπτουν τα δύο φάσματα ηλικιών, από 20 μέχρι 50 ετών. Το πολύ ευχάριστο είναι ότι βρήκαν πολλά πράγματα που άρεσαν και στις δύο πρωταγωνίστριες. Σημαίνει ότι κάνω κάτι σωστά. Αυτή την αίσθηση έχω, ότι κάνω κάτι σωστά στη δουλειά μου», ανέφερε ο κ. Ζούλιας σε μια δήλωσή του σε ελληνική online εφημερίδα.

«Η γνωριμία μου με την Πατρίτσια Φιλντ προέκυψε μέσω του Περικλή Κονδυλάτου ο οποίος της σύστησε τη δουλειά μου. Από το 2018 στις Χρυσές Σφαίρες, όταν είχε βγει το ρούχο μου πρώτο στην πεντάδα με τα καλύτερα της βραδιάς - η οποία ήταν αφιερωμένη για την κακοποίηση των γυναικών - η Πατρίτσια με είχε τοποθετήσει κάπου στο μυαλό της ότι κάνω όμορφα πράγματα», πρόσθεσε ο σχεδιαστής.

Ανυπόμονος και πανευτυχής, ο σχεδιαστή μόδας πρόσθεσε: «Περιμένω τώρα να τα δω όταν βγει η σειρά στον αέρα και να χαρούμε ακόμα περισσότερο. Δεν ξέρουμε σε ποια επεισόδια θα εμφανιστούν. Υπάρχουν και κάποια ακόμη κομμάτια, αλλά δεν ξέρουμε αν θα εμφανιστούν όλα και πότε θα τα δούμε φορεμένα»

Αυτές είναι οι 4 δημιουργίες που είδαμε μέχρι τώρα στο trailer της σειράς, και τις οποίες ο σχεδιαστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση