ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Oι 10 πιο chic τάσεις στις τσάντες για το φθινόπωρο

Εσάς ποιά σας άρεσε περισσότερο;

Ριάνα Στυλιανού

Ίσως να σκέφτεστε πως είναι νωρίς ακόμα να αναδιοργανώσετε την φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα και τις τάσεις που θα επικρατήσουν την σεζόν που μας έρχεται. Το πιο πιθανό να σας είναι δύσκολο να αποχωρίσετε την απίθανη ψάθινη σας τσάντα που ταιριάζει με τα πάντα... I know, οι straw bags είχαν την τιμητική τους αυτό το καλοκαίρι, αλλά εδώ μιλάμε για την πιο διαχρονική και chic τσάντα του καλοκαιριού.

Πιστεύω πως αυτή η μεταβατική περίοδος είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε τα ψάθινα αξεσουάρ σας για λίγο στο περιθώριο, και να κάνετε scroll για να ανακαλύψετε τις απόλυτες it bag αυτης της περιόδου που θα σας κάνουν να τις λατρέψετε.

Τα παπούτσια και οι τσάντες θεωρούνται συμπληρώματα ενός συνόλου αλλά η σωστή επιλογή μπορεί να αναβαθμίσει οποιοδήποτε σύνολο στη στιγμή, πράγμα που κάνει αυτά τα pieces τα κυριότερα αξεσουάρ μιας γυναίκας.

Εάν σκοπεύετε να ανανεώσετε την φετινή σας γκαρνταρόμπα όσο έχει να κάνει με τα αξεσουάρ σας, τότε αυτές είναι οι 10 κορυφές τάσεις στις τσάντες που είδαμε από τα κορίτσια της μόδας. Οι τάσεις είναι πολλές και διάφορες, έτσι ώστε κάθε γυναίκα να επιλέξει το trend που την αντιπροσωπεύει καλύτερα.

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των bag lovers τότε μην χάνετε καιρό και ανακαλύψτε τις πιο wow τσάντες της σεζόν.

Textured bags @bottegaveneta

Weaved bags @jannasireac

White structured bags @jacquemus

Belt bags @glamcampos

“Chocolate bar” bags @naaomiross

The 90’s bag @antreasteen

The oversized clutch bag @boozt.com

The futuristic bag @coperni

The fringe bag @emilisindlev

The Chain bag @leoniehanne

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση