ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Δερμάτινο μαύρο παντελόνι, λευκό T-shirt, leather puffer jacket και sneakers
 

Ο οίκος Bulgari σχεδίασε στέμμα προς τιμήν της Ελισάβετ

Η εντυπωσιακή τιάρα ονομάστηκε «Jubilee Emerald Garden» και χρειάστηκαν περισσότερες από 1.500 ώρες για να ολοκληρωθεί

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο οίκος Bulgari, δημιούργησε μια τιάρα και ένα ρολόι προς τιμήν της Βασίλισσας Ελισάβετ και τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου για τα 70 χρόνια της βασιλιάς στον βρετανικό θρόνο.

Η εντυπωσιακή τιάρα ονομάστηκε «Jubilee Emerald Garden» και χρειάστηκαν περισσότερες από 1.500 ώρες για να ολοκληρωθεί. Το κόσμημα διακοσμούν σμαράγδια και διαμάντια, τα οποία είναι τοποθετημένα σε πλατίνα, έτσι ώστε αντιπροσωπεύσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το κεντρικό σμαράγδι που χρησιμοποιήθηκε είναι πολύ σπάνιο καθώς πρόκειται για μια πέτρα Ζάμπια 63,44 καρατιών.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maria Doulton (@mariadoulton)

«Αυτή η δημιουργία αποτίνει έναν φόρο τιμής για τον εορτασμό των 70 χρόνων βασιλείας της Βασίλισσας Ελισάβετ Β. Εμπνεύστηκα από τη Βασίλισσα, μια δυνατή και ισχυρή γυναίκα, μια δυνατή εικόνα της εποχής μας, αλλά και από τον θαυμασμό της για τα σμαράγδια, ώστε να σχεδιάσω ένα κομμάτι με επίκεντρο αυτό το εντυπωσιακό σκαλισμένο σμαράγδι, το οποίο επιδεικνύει τη μαεστρία του οίκου Bulgari στη δεξιοτεχνία και τη δημιουργικότητα» ανέφερε η δημιουργική διευθύντρια του οίκου Bulgari, Lucia Silvestri για την δημιουργία του εμβληματικού αυτού κοσμήματος.

photo by @bulgari

Εκτός όμως από την τιάρα, ο οίκος Bulgari σχεδίασε και ένα ρολόι το «Diva’s Dream», το οποίο είναι επίσης διακοσμημένο με λευκό χρυσό, διαμάντια και οκτώ σμαράγδια της Ζάμπιας, σε σχήμα βεντάλιας.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση