ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Ο Louis Vuitton ανοίγει το πρώτο του εστιατόριο στην Ιαπωνία!

Η είδηση που προκάλεσε πανικό στους fashionistas

Δέσποινα Άσπρου

Ναι, σωστά διαβάσατε! Ο οίκος Louis Vuitton ανοίγει το πρώτο του εστιατόριο και μάλιστα τον επόμενο μήνα!

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του  WWD το brand πολυτελών ειδών θα ανοίξει για το κοινό τον επόμενο μήνα στο νέο κατάστημα - ναυαρχίδα του γαλλικού οίκου στην Οσάκα ένα καφέ - εστιατόριο. 

Αν λοιπόν σκέφτεστε να πάτε στην Ιαπωνία, να σας πούμε πως το εν λόγω καφέ θα ονομάζεται  Le Cafe V και θα προσφέρει μενού από τον Ιάπωνα σεφ Yosuke Sug.

Το εστιατόριο θα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του κτηρίου στην Οσάκα και θα περιλαμβάνει επίσης μπαρ και μεγάλη ταράτσα.

Σύμμφωνα μάλιστα με σχετικό δημοσίευμα του ΚΥΠΕ τα νέα για το εστιατόριο Louis Vuitton στην Ιαπωνία κυκλοφόρησαν ενώ ο αρχιτέκτονας Peter Marino, ο οποίος έχει σχεδιάσει καταστήματα για LV και Dior, μεταξύ άλλων brand πολυτελείας, επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζεται το πρώτο εστιατόριο στο Παρίσι Langosteria για τον LVMH.

Το Langosteria είναι ένα εστιατόριο θαλασσινών υψηλής ποιότητας στο Μιλάνο. Επιπλέον, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Louis Vuitton, Μάικλ Μπερκ άφησε να εννοηθεί ότι ο LV θα ανοίξει και άλλα εστιατόρια και ξενοδοχεία στο μέλλον.

Το Le Cafe V πρόκειται να ανοίξει στις 15 Φεβρουαρίου, μετά την έναρξη της νέας boutique Louis Vuitton στην πόλη της Ιαπωνίας την 1η Φεβρουαρίου... και εμείς αναμένουμε να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση