ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Ο Harry Styles είναι ο πρώτος άντρας που ποζάρει σόλο, στο εξώφυλλο της Vogue

Ο τραγουδιστής γράφει ιστορία στην Αμερικανική Vogue

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η Αμερικανική Vogue υπάρχει εδώ και 127 χρόνια αλλά παρ' όλα αυτά φιλοξένησε άντρες στα εξώφυλλά του μόλις 10 φορές. Τώρα όμως, για το τεύχος Δεκεμβρίου, το αμερικανικό περιοδικό επέλεξε τον Harry Styles μόνο του, έχοντας έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία του έναν άντρα στο εξώφυλλο, χωρίς τη συνοδεία μιας γυναίκας. Αυτό φυσικά ταιριάζει απόλυτα με το κόνσεπτ της εξέλιξης, που στηρίζει ο Styles στη συνέντευξη του. 

''Νομίζω η μουσική είναι σημαντικό να εξελίσσεται - και αυτό περιλαμβάνει τα ρούχα, και τα βίντεο κτλ. Γι' αυτό βλέπεις τον David Bowie με τον Ziggy Stardust, ή τους Beatles και τις διαφορετικές μουσικές περιόδους τους. Ήταν ατρόμητοι και μας εμπνέουν'' λέει ο τραγουδιστής, που μετά τους One Direction ξεκίνησε τη δική του σαρωτική σόλο πορεία το 2017 με το ντεμπούτο του, με το δεύτερο να ακολουθεί το 2019. Από τότε, παίζει με στυλ, ρούχα και κόνσεπτ και χαρακτηρίζεται πλέον από τις στυλιστικές επιλογές που δεν περιορίζονται στα στερεότυπα των φύλων. 

''Τα ρούχα υπάρχουν για να διασκεδάζεις μαζί τους και να πειραματιζόμαστε, και να παίζουμε. Το πιο ωραίο είναι πως οι γραμμές πλέον έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται. Όταν αφαιρέσεις το σκεπτικό του 'Υπάρχουν ρούχα για άντρες, και ρούχα για γυναίκες', όταν αφαιρέσεις τα όρια, προφανώς ανοίγεις μια αρένα για να μπορείς να παίξεις''. Και φυσικά, σαν πρόσωπο του οίκου Gucci, ο τραγουδιστής στο εξώφυλλο και στη φωτογράφιση ποζάρει με ρούχα του οίκου. 

Για τα πρακτικά, οι άντρες που φωτογραφήθηκαν για τη Αμερικανική Vogue είναι ο Richard Gere με τη Cindy Crawford το 1992, ο  George Clooney με την Gisele το 2000, ο LeBron James με την Gisele το 2008, ο κολυμβητής Ryan Lochte μαζί με την Hope Solo και την Serena Williams το 2012, ο Kanye West με την Kim Kardashian το 2014, o Ben Stiller με την Penelope Cruz το 2016, ο αθλητής Ashton Eaton με την Gigi Hadid το 2016, ο Zayn Malik με την Gigi το 2017 και ο Justin Bieber με την Hailey Baldwin το 2019. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
vogue  |  harry styles  |  εξώφυλλο  |  gucci  | 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση