ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized top και cycling παντελονάκι
 

Το #pillowchallenge είναι το νέο dress code της καραντίνας!

Τα top 10 Pillow outfits που δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον κόσμο του Instagram

Ριάνα Στυλιανού

Είμαστε στην τέταρτη εβδομάδα της κοινωνικής αποστασιοποίησης, και το διαδίκτυο δεν δείχνει καμία ένδειξη κόπωσης όταν πρόκειται για δημιουργικότητα, και με αυτό εννοούμε φυσικά τα challenges που "γεννιούνται" μέρα με την μέρα. Πρώτα είχαμε το baby challenge, στην συνέχεια τα Until Tomorrow posts τα before and after makeup videos και τo upgated version του φραπέ, το Dalgina coffee. Τώρα, το πιο επίκαιρο trend ή challenge, όπως μερικοί το ονομάζουν, έχει να κάνει με μαξιλάρια.. 

Όχι δεν βγάζεις selfie προσποιούμενη πως κοιμάσαι πάνω σε ένα fancy pillow, αλλά τα φοράς! Ναι καλά διάβασες, και αν δεν το είδες ήδη αυτό το trend να κατακτά το Instagram τότε μάλλον ζεις μέσα σε μια σπηλιά (χωρίς WiFi).

To #QuarantinePillowChallenge είναι ό,τι πιο πρωτότυπο δημιουργήθηκε στην καραντίνα. Οι fashionistas βλέπουν τα μαξιλάρια σαν φορέματα και με μια ζώνη στην μέση και ορισμένα αξεσουάρ here and there δημιουργούν το εν λόγω trend. Πραγματικά φέρνει ένα εντελώς νέο νόημα στο loungewear. Εννοείτε πως το #QuarantinePillowChallenge δεν άργησε να φτάσει και στο νησί μας , όπου Κύπριες μιμήθηκαν το trend αυτό με τον ποιο δημιουργικό τρόπο ever!

Kάνε scroll down και δες από μόνη σου περί τίνος πρόκειται όλος αυτός ο χαμός!

IG: stylebynelli

IG: solia_kyp

IG: maria.iioannou

IG: jooritaa

IG: ecemnurtansoyy

IG: mrzv_di

IG: pietraflouri

IG: tanya_f_

IG: vasii.p

 IG: myforteisfashion

IG: thea_klatsia

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X