ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Ναταλία Δραγούμη: Η σεξουαλική παρενόχληση στα 12 της

«Με εξαπάτησε σκηνοθέτης, φορούσα εσώρουχο και είχε βάλει κάμερα πίσω μου»

newsroom must

Η Ναταλία Δραγούμη παραχώρησε συνέντευξη στον Άρη Καββατζίκη και την κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε το πώς αισθάθηκε που σκηνοθέτης διέρρευσε γυμνές σκηνές της στο διαδίκτυο.

"Υπήρξε ένα μεγάλο δικαστικό θέμα με πολλές ηθοποιούς γυναίκες γιατί κάποιος πήρε τις γυμνές σκηνές μας από ταινίες ή σήριαλ και τις χρησιμοποίησε σε site πορνό.

Έχουμε πάει σε δικαστήρια με μάρτυρες. Κερδίσαμε δίκη για διαρροή σκηνών μας. Η Βίκυ Βολιώτη, η Λίλα Καφαντάρη, η Αλεξάνδρα Παυλίδου, η Βαλέρια Χριστοδουλίδου, εγώ και άλλες συνάδελφοι", είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Στην συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε και ένα περιστατικό με σκηνοθέτη που την εξαπάτησε όταν ήταν ακόμη στα πρώτα της βήματα: "Με εξαπάτησε κάποιος σκηνοθέτης ο οποίος δεν είναι εν ζωή τώρα. Μου είχε πει ότι το πλάνο είναι μπροστά και υπήρχε και μια κάμερα πίσω. Εγώ φορούσα ένα εσώρουχο πάρα πολύ αποκαλυπτικό και ήμουν στα τέσσερα. Αλλά όταν το πλάνο ήταν μπροστά, δεν φαινόταν κάτι. Τον ρώτησα τι ήταν αυτή η κάμερα πίσω και μου είπε να μην ανησυχώ.

Αλλά στο επεισόδιο προβλήθηκε η λήψη από πίσω, εξαπατήθηκα, ήταν χυδαίος ο τρόπος που είδα τον εαυτό μου, ήμουν άπειρη και ψαρωμένη. Δεν μπορούσα να πω να βγάλει την κάμερα, δεν ζήτησα τον λόγο τότε. Δεν πρέπει να είμαστε σε αυτά τα θέματα ψαρωμένοι, είναι καλό που έγιναν τώρα όλα αυτά.

Εάν σου πει ο σκηνοθέτης ότι πρέπει να υπάρχει έρωτας μεταξύ του σκηνοθέτη και της πρωταγωνίστριας πρέπει να πεις "όχι ρε φίλε, δεν πρέπει να υπάρχει", τόνισε.

«Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσα στα 12 μου από οικογενειακό μας φίλο, δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, μόνο στις μεγάλες μου αδελφές. Καταλάβαμε ότι ήταν επιδειξίας, έφυγε από την Αίγινα και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μας, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν, με πήγαινε και βόλτες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση